info@attase.hu Szervíz:+36-70 325-0728 H-P 8:00-17:00 +36-70 944-1333 +36-70 701-8415
A kolbász saját kezű készítése hosszú és nehéz folyamat. Ennek felgyorsítása érdekében vegyen igénybe egy professzionális kolbásztöltő gépet. Ennek a modellnek az az előnye, hogy kevés helyet foglal. A kolbásztöltő alapfelszereltsége négy, 16, 22, 32 és 38 mm átmérőjű töltőcső. A kolbász elkészítéséhez egyszerűen csúsztassa a kolbászt tartó burkolatot a töltőcsőre. A nyomólapon lévő szellőzőnyílásnak köszönhetően a lehető legkevesebb levegő jut a kolbászba készítés közben. A nyomólemez tömítéssel van lezárva. A gép oldalán található hajtókarral szabályozottan, két sebességgel tölthetjük meg a kolbászokat.
Kolbásztöltővel kolbász készítése nagyon egyszerű. Válassza ki a megfelelő méretű töltőcsövet, és tegye rá a kolbásztöltőre. A tartályt döntse maga felé, hogy megtölse a kolbászhoz való hozzávalókkal. A töltés megkezdéséhez csúsztassa a burkolatot a töltőcsőre. Tartsa erősen, és kezdje el forgatni a hajtókart.
A vendéglátóipari berendezések tisztítása nagyon fontos a jó higiénia szempontjából minden konyhában, beleértve a henteseket is. Mivel a kolbásztöltő minden alkatrésze rozsdamentes acélból készült, minden kivehető alkatrészt mosogatógépbe tehet tisztítás céljából. A nyomólap nem leszerelhető, de nedves ruhával és fertőtlenítőszerrel tisztítható. Miután mindent megtisztított, az alkatrészeket helyezze vissza a kolbásztöltőbe.
A kolbásztöltő négy gumilábbal van felszerelve, így stabilan, elmozdulás nélkül rögzíthető.
Termék paraméterek: