info@attase.hu Szervíz:+36-70 325-0728 H-P 8:00-17:00 +36-70 944-1333 +36-70 701-8415
A kenyér, hús, zöldségek vagy egyéb élelmiszerek vákuumcsomagolása biztosítja a termékek hosszabb eltarthatóságát. Ezzel az asztali vákuumcsomagolóval kompakt ételcsomagokat hozhat létre, amelyeket hűtőszekrényében vagy fagyasztójában tárolhat.
A csomagológép elején található felhasználóbarát kezelőpanel lehetővé teszi, hogy beállítsa a lezárási időt, a lezárási hőmérsékletet és a vákuumnyomást. A készülék kezelése egyszerű. Tegye vákuumzacskóba a lezárandó termékeket. Ezután helyezze a zacskót a csomagológépbe úgy, hogy a nyílás a záróélen legyen. Állítsa be a megfelelő értékeket a vezérlőn, és zárja le a fedelet.
A csomagológép háza és belseje is rozsdamentes acélból készül. Ennek köszönhetően időtálló és nagyon könnyen tisztítható. Egy nedves kendő, víz és enyhe mosószer elegendő az alapos tisztításhoz. Ügyeljen arra, hogy a gépet ne tartsa csap alá. Tisztítás után törölje le az összes alkatrészt puha ruhával.