info@attase.hu Szervíz:+36-70 325-0728 H-P 8:00-17:00 +36-70 944-1333 +36-70 701-8415
A hús és a fagyasztott élelmiszer átvágása nehéz feladat lehet. Miért ne könnyíthetné meg dolgát egy professzionális elektromos csontfűrésszel. Ezzel a géppel gyorsan és biztonságosan vághat át csontokat, húsokat és egyéb nyers termékeket. Ez egy konyhai készülék, amely nem hiányozhat egy hentesboltból, és sok más vendéglátó üzletből sem.
HasználatEz a fűrész meglehetősen kompakt, de kiválóan alkalmas professzionális használatra. 165 cm hosszú fűrészlappal rendelkezik, és 5-155 mm vastag szeleteket vághat. Nagyon könnyen használható, és csak egyetlen be-/kikapcsoló gombja van. A kiváló minőségű motornak köszönhetően könnyedén használhatja a csontfűrészt, anélkül, hogy szünetet kellene tartania közben. A fűrészlap feszességét is beállíthatja. A csontfűrész háza alumíniumból készült.
TisztításCsontfűrésszel rendszeresen fog dolgozni nyers hússal. Fontos, hogy minden használat után tisztítsa meg a készüléket. Először kapcsolja ki a gépet, és húzza ki a konnektorból. Minden mozgó alkatrészt, például a szalagfűrészt és a hústolót kefével és meleg, szappanos vízzel kell tisztítani. Ezután öblítsen le mindent vízzel, és hagyja az alkatrészeket a levegőn megszáradni. A csontfűrész háza nedves ruhával tisztítható. Soha ne használjon erős tisztítószereket.