info@attase.hu Szervíz:+36-70 325-0728 H-P 8:00-17:00 +36-70 944-1333 +36-70 701-8415
A pontos hőmérséklet beállításnak köszönhetően az ételek nemcsak a kívül tökéletesen készülnek el, hanem belül is megőrzik a nedvességüket és az ízüket. A sous vide technika révén a húsok puhák és omlósak lesznek, a zöldségek ropogósak maradnak. A Hendi 225448 Sous vide gép könnyen használható. Ez a sous vide gép kiváló minőségű anyagokból készült, így ellenáll a mindennapos használatnak. Az elegáns és kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen elfér a konyhapulton vagy a szekrényben anélkül, hogy sok helyet foglalna. A Sous Vide technika lényege, hogy az ételt alacsony hőmérsékleten, vákuumcsomagolásban hosszú időn át készíti el, így megőrizve az ízeket, tápanyagokat és nedvességet.
Tartozékok: Kihúzható csatlakozó kábel, perforált alsó rács a hő turbulencia előidézéséhez, rozsdamentes acél univerzális keret, amelynek segítségével 6 rekeszben helyezhetők el a vákuum zacskók és biztosítja a zacskók teljes terjedelmű merülését.
Szilikonos tető, amely nyomáscsökkentő szeleppel szerelt.