Ügyfélszolgálat: +361 270 9134, +3670 701 8415, +36 70 944 1333
Email cím: info@attase.hu
Bemutatóterem: 1087 Budapest, Hős u. 1/a
Kedvencek

Központi e-mail cím

info@attase.hu


Konyhatechnológia

+36 1 270 9134, +36 70 701 8415, +36 70 944 1333 I Cím: 1087 Budapest Hős utca 1/a


Szerviz

+36 70 325 0728 / szerviz@attase.hu I Cím: 1087 Budapest Hős utca 1/aA kosár üres!

Az Attase Gastro Kft a hazai piacon egyedüliként a teljes körű megoldást nyújta az ipari konyhatervezés -és kivitelezés területén.

 

  • Sokoldalú termékkínálat, óriási raktárkészlet: nálunk megtalálható minden az ekotól a prémiumig.
  • Központi elhelyezkedésű, nagyméretű bemutatóterem ingyenes parkolással, finom kávéval és segítőkész értékesítőkkel. 
  • Két évtizednyi működésünk alatt több ezer elégedett ügyfélnek segitettünk és segítünk a mai napig.
  • Országos lefedettségű szervizhálózat, budapesti központtal.
  • Modern, felhasználóbarát webáruház amely a pontos-hiteles tájékoztatást és a könnyű vásárlást helyezi előtérbe.

1998 óta arra törekszünk, hogy a teljes körű megoldást kínáljuk hazai vendéglátóipari egységek számára. Több mint 20 éves tapasztalattal, szakértelemmel és kitörő lelkesedéssel dolgozunk nap mint nap azon, hogy megvalósítsuk ügyfeleink céljait. Szorgalmasan és nyitott szemmel járjuk a világ legnagyobb egyben legfontosabb HORECA szakkiállításait, ahol felkutatjuk majd elérhetővé tesszük Magyarország összes vendéglátósa számára nemcsak a legjobb ár-érték arányú konyhatechnológiai gépeket hanem átfogó választási lehetőségét biztosítunk az olcsóbb és a prémium szegmens között. Budapest központi területén elhelyezkedő modern 5500 nm-es telephelyünk lehetőséget ad arra, hogy a sokszínű termékkínálatunkat mindenki számára kézzelfoghatóvá tegyük.  Ezen felül szakértői csapatunk az igényfelméréstől kezdve az üzembehelyezésen át a karbantartásig az Ön rendelkezésére áll. 

Tervezés-kivitelezés:
megrendelés esetén kedvező áron az ÁNTSZ és HACCP előírásainak megfelelő tervezzük meg Önnek új vagy felújítandó konyháját. Egyes esetekben az engedélyeztetést is vállaljuk. A megálmodott technológia megrendelése esetén a tervezési díjat elengedjük, ezzel is segítve Önt egy korszerű konyha berendezésében. 

Szerviz:
szakmailag felkészült kollégáink az ország egész területén az Ön rendelkezésére állnak. Új berendezések üzembe helyezését, karbantartását garancia időn belül és azon túl is egyaránt vállaljuk. Igény esetén átalánydíjas karbantartási szerződést kötünk, amely biztosítja hosszú időn keresztül a berendezések zavartalan működését. A karbantartási szerződés minimálisra csökkenti a véletlenszerű meghibásodás lehetőségét így nagyfokú biztonságot nyújt a zavartalan termelésre. A javítási munkákat lehetőség szerint a helyszínen vagy rövid határidőre szakműhelyünkben végezzük el. 

Szállítás:
amennyiben segítségre van szüksége a megvásárolt termékek elszállításában, nálunk kedvező áron megrendelheti a szolgáltatást. A szállítási díj függ a csomag súlyától és a távolságtól. 
Szállításban a külsős partnereink: GLS és GEBRÜDER