Ügyfélszolgálat: +361 270 9134, +3670 701 8415
Email cím: info@attase.hu
Bemutatóterem: 1087 Budapest, Hős u. 1/a
Kedvencek

Központi e-mail cím

info@attase.hu


Konyhatechnológia

+36 1 270 9134, +36 70 701 8415 I Cím: 1087 Budapest Hős utca 1/a


Szerviz

+36 70 325 0728 / szerviz@attase.hu I Cím: 1087 Budapest Hős utca 1/aA kosár üres!

Az Attase Gastro Kft egyedüliként a teljes körű megoldást nyújtja hazai vendéglátóipari egységek számára az ipari konyhatervezés és kivitelezés területén:

nagy raktárkészlet az EKO gépektől a PRÉMIUMIG, központi elhelyezkedésű modern bemutatóterem tömérdek mennyiségű termékkel feltöltve, saját szervizháttér országos hálózat, beüzemelés, szállítás, online és személyes vásárlás...

 

Sokoldalú kínálat: EKOtól a prémiumig (átfogó képet szerezhet a termékekről online katalógusunkból itt)
Központi elhelyezkedésű, nagyméretű bemutatóterem ingyenes parkolással (képeket itt talál)
Két évtizednyi tapasztalat, szakértelem
Több ezer elégedett ügyfél kisebb boltoktól kezdve a legnagyobb szállodákán át az üzemi konyhákig (tekintse meg referencia munkáinkat itt)

Saját szerviz, alkatrész utánpótlás, országos hálózat
Modern, felhasználóbarát webáruház (vásárlás menetéről itt talál információt) amely a pontos és hiteles tájékoztatásra és a könnyű vásárlása törekszik
 

1998 óta arra törekszünk, hogy teljes körű megoldást kínáljuk hazai vendéglátóipari egységek számára. Több mint 20 éves tapasztalattal, szakértelemmel és kitörő lelkesedéssel dolgozunk nap mint nap, hogy elérjük és megvalósítsuk saját és ügyfeleink céljait. Szorgalmasan és nyitott szemmel járjuk a világ legnagyobb, legfontosabb HORECA szakkiállításait, hogy felkutassuk és elérhetővé tegyük Magyarország összes vendéglátósa számára nemcsak a lehető legjobb ár-érték arányú konyhatechnológiai készülékeket hanem átfogó választási lehetőségét biztosítsunk mindenkinek az olcsó és prémium szegmens gépei között. Budapest központi területén elhelyezkedő modern 5500 nm-es telephelyünk lehetőséget ad arra, hogy a sokszínű termékkínálatunkat kézzelfoghatóvá tegyük olyan bőséges módon amivel konkurenciánk egyike sem büszkélkedhet.  Ezen felül szakértői csapatunk az igényfelméréstől kezdve az üzembehelyezésen át a karbantartásig rendelkezésre áll. 

Tervezés-kivitelezés:
megrendelés esetén kedvező áron az ÁNTSZ és HACP előírásainak megfelelő tervezzük meg Önnek az új vagy felújítandó konyháját. Egyes esetekben lehetőségeink szerint az engedélyeztetést is vállaljuk. A megálmodott tecnhológia megrendelése esetén a tervezési díjat elengedjük, ezzel is segítve Önt egy korszerű konyha berendezésében. 

Szerviz:
szakmailag felkészült kollégáink az ország egész területén rendelkezésére állnak. Új berendezéseink üzembe helyezését, karbantartását garancia időn belül és azon túl is egyaránt vállaljuk. Igény esetén átalánydíjas karbantartási szerződést kötünk, mely biztosítja a berendeések zavartalan működését hosszú időn keresztül. A karbantartási szerződés minimálisra csökkenti a véletlenszerű meghibásodás lehetőségét így nagyfokú biztonságot nyújt a zavartalan termelésre. A javítási munkákat lehetőség szerint a helyszínen vagy rövid határidőre szakműhelyünkben végezzük el. 

Szállítás:
amennyiben segítségre van szüksége a megvásárolt termékek hazaszállításában, nálunk kedvező áron megrendelheti a szolgáltatását az ország bármely területére. A szállítás díj függ a csomag súlyától és a távolságtól. 
Szállításban a külsős partnereink: GLS és GEBRÜDER