info@attase.hu Szervíz:+36-70 325-0728 H-P 8:00-17:00 +36-70 944-1333 +36-70 701-8415
Hogy még ízesebbé tegye hús-, hal- vagy zöldségételeit, süsse őket rostlapon. Így elkészítve az ízek és a vitaminok tovább megmaradnak. A rostlapok további előnye, hogy az ételeket gyorsan megsütheti rajta. Ez az elektromos rostlap gyorsan eléri üzemi hőmérsékletét, így nem kell sokat várnia, míg elkezdheti az ételek készítését. Ha pedig meg szeretné tisztítani a készüléket, a sütés után azt is gyorsan elkezdheti, mert a sütőlap gyorsan lehűl. Ez a professzionális rostlap 10 mm-es sima és bordázott sütőfelülettel rendelkezik. A nagy teherbírású fűtőelemnek köszönhetően ez a rostlap alkalmas intenzív napi használatra.
Az egyszerűen kezelhető thermosztáttal a sütési hőmérsékletet 50 és 300°C között állíthatja. A rostlap túlterhelés ellen védett. A magas, rozsdamentes acél fröccsenésgátlók megakadályozzák az olaj kifröccsenését. Nincs más dolga, mint bekapcsolni a rostlapot, megkenni olajjal a grillfelületet, és beállítani a kívánt hőmérsékletet.
A rozsdamentes acél háznak és a rozsdamentes acél zsírtálcának köszönhetően a tisztítás egyszerű. Először távolítson el minden leragadt maradékot kefével vagy kaparóval. A makacs szennyeződéseket úgy tisztíthatja meg, hogy a készüléket 75°C-ra melegíti és egy kis vizet önt a grillfelületre. Tisztításhoz kesztyű használata javasolt. Ezután enyhe tisztítószeres nedves ruhával törölje le az összes alkatrészt. A gumi lábaknak köszönhetően ez a professzionális rostlap stabilan áll használat közben.