Attasé Kft logó

info@attase.hu Szervíz:+36-70 325-0728 H-P 8:00-17:00
+36-70 701-8415 +36-70-402-5945

Kategóriák
Attasé Kft logó

info@attase.hu Szervíz:+36-70 325-0728 H-P 8:00-17:00
+36-70 701-8415 +36-70-402-5945

  • Kategóriák
    • Akciós termékek
    • Konyhatechnológia
    • Konyhai eszközök
    • Hűtéstechnika
    • Mosogatás
    • Rozsdamentes bútorok
    • Szállodai eszközök
    • Báreszközök
    • Tálaló és ételszállító eszközök
    • Használt termékek
    • Gyártók
    • Kiárusítás
    • Egyéb termékek
  • Mosogatógép akció
  • Szezon akció
  • Rólunk
    • Rólunk
    • PR & Média
    • Karrier
    • Részletfizetés
    • Hűségpontok
  • Bemutatkozás
  • Bemutatóterem
  • Nagykonyha szerviz
  • Referenciák
  • Katalógus
    • Katalógus
    • Szórólap
  • Blog
  • Kapcsolat
  • Részletfizetés
  1. Blog
  1. Blog
Vissza
Milyen gyakran, mikor és miért érdemes lecserélni a nagykonyhai, éttermi gépeket és eszközöket?

Milyen gyakran, mikor és miért érdemes lecserélni a nagykonyhai, éttermi gépeket és eszközöket?

Az éttermek, „ipari konyhák” és egyéb vendéglátó egységek működtetése során az egyik legfontosabb tényező a hatékony és megbízható konyhai felszerelés. Gyakran ez a sikeres működésük kulcsa is. A nagykonyhai, professzionális konyhagépek és eszközök számos feladatot látnak el nap, mint nap, és az idő múlásával, a használattól és az alkatrészek kopásától függően ezek a gépek és eszközök elveszíthetik hatékonyságukat és meghibásodhatnak. Ezért elengedhetetlen tudni, mikor és miért érdemes lecserélni a nagykonyhai gépeket és eszközöket.

2023.09.27 12:55

Miért fontos a nagykonyhai gépek időben történő cseréje?

  1. Hatékonyság növelése

Régi, lestrapált gépek és eszközök hatékony működése gyakran csökken az idő múlásával. Például egy régi hűtőszekrény már nem hűthet megfelelően, ami veszteségeket okozhat az ételek tárolásában. Az új, energiatakarékos gépek jelentősen növelhetik az üzemeltetési hatékonyságot és csökkenthetik a működési költségeket.

  1. Élelmiszerbiztonság

Az éttermi és nagykonyhai gépek meghibásodása vagy hibás működése súlyos élelmiszerbiztonsági problémákat okozhat. Például egy hűtőszekrény meghibásodása az élelmiszerek romlásához vezethet. Az új gépek és eszközök biztosíthatják az élelmiszerbiztonság szintjének fenntartását.

  1. Versenyképesség

A modern gépek és eszközök lehetővé teszik a vendéglátóipari egységeknek, hogy lépést tartsanak a versenytársaikkal. Az új technológiák és funkciók révén jobb minőségű, változatosabb ételeket készíthetnek és akár gyorsabban szolgálhatják ki vendégeiket.

  1. Követelményeknek való megfelelés

Az élelmiszerbiztonsági előírások és környezetvédelmi szabályozások folyamatosan változnak. Az új gépek és eszközök lehetővé teszik az éttermeknek, hogy megfeleljenek a legújabb előírásoknak, és elkerüljék a büntetéseket vagy leállításokat.

Mikor érdemes lecserélni a nagykonyhai gépeket és eszközöket?

  1. Kor és kopás

Az első és legnyilvánvalóbb jel, hogy le kell cserélni egy gépet vagy eszközt, az az, ha az már a sok éves használat után kopás jelei mutatkoznak rajta. Például egy régi sütő belső burkolata vagy egy serpenyő kopott felülete cserére utaló jel lehet.

  1. Gyakori meghibásodás

Ha egy gép vagy eszköz folyamatosan meghibásodik, és a javítások költségei már meghaladják az új eszköz beszerzési árát vagy a hasznos üzemidő csökkenése már problémát okoz a napi üzletmenetben, akkor is érdemes elgondolkodni a cseréről.

  1. Hatékonyság csökkenése

Amikor észleli, hogy egy gép vagy eszköz nem működik olyan hatékonyan, mint régen, például egy hűtőszekrény nem hűt eléggé vagy egy sütő nem süt egyenletesen, az csere igény jele is lehet.

  1. Elavult technológia

Az éttermi technológia gyorsan fejlődik. Ha az Ön gépei és eszközei már elavultak, és nem rendelkeznek az újabb funkciókkal vagy energiatakarékos technológiával, akkor is érdemes a cserét megfontolni.

Milyen gyakran érdemes cserélni?

Az éttermi gépek és eszközök cseréjének gyakorisága függ az adott gép vagy eszköz típusától, a használattól és az általános elhasználódottságától. Általánosságban elmondható, hogy az éves karbantartás és ellenőrzés során érdemes felmérni a berendezések állapotát, és szükség esetén cserélni vagy javítani őket.

Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Attase Gastro Kft.
  • 1087 Budapest, Hős utca 1/a.
  • +36707018415
  • +3612709134
  • Szervíz: +36703250728
  • info@attase.hu
  • facebook

  • instagram

  • twitter

  • youtube

  • pinterest

Kövess minket Facebookon!
Attase Kft.
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Azonnali kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és 3 000 Ft értékű hűségpontot írunk jóvá felhasználói fiókodba.

Feliratkozás
attase.hu
attase.hu
  • Akciós termékek
  • Konyhatechnológia
  • Konyhai eszközök
  • Hűtéstechnika
  • Mosogatás
  • Rozsdamentes bútorok
  • Szállodai eszközök
  • Báreszközök
  • Tálaló és ételszállító eszközök
  • Használt termékek
  • Gyártók
  • Kiárusítás
  • Egyéb termékek
  • Mosogatógép akció
  • Szezon akció
  • Rólunk
    Rólunk
    • Rólunk
    • PR & Média
    • Karrier
    • Részletfizetés
    • Hűségpontok
  • Bemutatkozás
  • Bemutatóterem
  • Nagykonyha szerviz
  • Referenciák
  • Katalógus
    Katalógus
    • Katalógus
    • Szórólap
  • Blog
  • Kapcsolat
  • Részletfizetés
Nyelv váltás
  • hu
  • en
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.