Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Süteményes pult

attaseHűtéstechnikaSüteményes pult

A süteményes hűtőkről általában

 

A különböző sütemények, édességek a vendéglátás egyik legfontosabb és legjellemzőbb elemei. Szinte minden ember szereti a desszerteket, akár utolsó fogásként, vagy csak úgy önmagukban is. Egy szépen tálalt sütemény meghatározó egy hangulatos kávézóban vagy cukrászdában. A sütemények és a különböző torták jelentős kulturális és hagyományi szereppel is rendelkeznek, gondoljunk csak az Ország Tortájára, melyet évente választanak ki és mely iránt mindig jelentős a kereslet. A szélesebb vevői kör elérése érdekében a cukormentes torták is egyre inkább megjelentek a cukrászatok kínálatában. A torták között felfedezhetőek a régi, hagyományosak és az újabbak is, melyek a kísérletező kedvűek munkásságának az eredménye.


A fentiekből is láthatjuk, hogy a cukrászati termékek jelentős üzleti lehetőséggel is bírhatnak, ehhez azonban szükség van a megfelelő berendezésekre is. Az egyik ilyen lényegi eszköz a süteményes hűtő vagy pult. Egy ilyen süteményes hűtő vásárlása az egyik első lépése annak, ha valaki részt akar venni egy ilyen jövedelmező iparágban. Nálunk a legváltozatosabb süteményes hűtő kerülnek eladásra az érdeklődök számára, legyen szó akár új, akár használt berendezésekről. Használt süteményes pultok bérlésére is van lehetőség, ha csak kifejezetten egy eseményre merül fel egy ilyen berendezés szükségessége.

 

süteményes pultálló süteményes hűtőhajlított üveges süteményes hűtő


Esztétikai jellemzők


Süteményes hűtő kínálatunk megtervezése és gyártása olya módon történt, hogy tökéletesen kielégítsék a cukrászatok és kávézók által támasztott igényeket. Ezeknek a berendezéseknek a lényegi eleme az, hogy esztétikus megjelenésükkel fokozzák ezeknek a helyiségeknek a megjelenését, és a sütemény kínálatot is gusztusos és látványos módon tárják a fogyasztani szándékozó vendégek számára. Különösen ügyeltünk rá, hogy termékpalettánk széles választékot kínáljon fel, a formát, a borítást és a színvariációkat tekintve. Ez azért is fontos, hogy az érdeklődőink egészen biztosan megtalálhassák azt a süteményes pultot, mely a leginkább passzol egy adott cukrászati környezetbe, hiszen ezekre a süteményes hűtőkre nem csak, mint eszközkén, de mint bútorként is gondolni kell.
Süteményes hűtőink között találhatóak egyenes vonalú és hajlított üvegű változatok is, melyeknek kiválasztása elsősorban annak kérdése, hogy milyen igények merülnek fel a berendezés külsejével kapcsolatban. Ez függ a vevői elképzeléstől, illetve a környezettől is, ahova a süteményes pult beüzemelésre kerül. A külső burkolat alapján történő kiválasztás szintén hasonló elvek alapján történik meg. Az érdeklődök széles skálán válogathatnak: a legjellemzőbb külső anyag a rozsdamentes acél, vagy különböző faanyagok, melyek változatos színekben érhetőek el. Az üvegek keretinek a színezése úgy történik, hogy kialakuljon egy esztétikus harmónia a berendezés külső burkolatával.

 

Megkülönböztetjük a hajlított üvegű és az egyenes üvegű süteményes hűtőpultokat. Önkiszolgáló változatokkal is tudunk szolgálni.


Kialakításukat tekintve is megkülönböztethetőek a süteményes pultok. E tekintetben asztali és álló süteményes pultokról beszélünk. A széles süteményes pultok jóval szélesebbek, így a kapacitásuk is jellemzően nagyon, mint az asztalra, pultra helyezhető süteményes pultok. A kapacitás figyelembevétele során elsősorban a várható áruforgalmat, illetve a rendelkezésre álló helyiség méretbeli adottságait kell figyelembe venni.


Műszaki jellemzők


Természetesen a süteményes pultjaink az esztétikai funkciókon túl az alapvető hűtési funkciónak is megfelelnek, hiszen a kínált süteményeket, édességeket a megfelelő hőfokon kell tartani. A süteményes hűtők között található statikus és ventilációs hűtésrendszerű berendezés is. A ventilációs hűtésrendszer sajátossága a statikussal szemben, az, hogy légkeringéses funkciójának köszönhetően az alacsony hőmérséklet egyenletes legyen a szerkezetben, továbbá a gyakori ajtónyitásokból származó gyakori légcserét követően a kívánt hőmérséklet is hamarabb visszaáll. Süteményes pultjaink továbbá rendelkeznek beépített párásító rendszerrel is, mely biztosítja a megfelelő páratartalmat a cukrászati termékek számára. A süteményes hűtők továbbá rendelkeznek belső világítással, mely elősegíti a munkafolyamatok átláthatóságát és a termékek vizuális megjelenését is javítják. A süteményes pultok esetében rendkívül fontos, hogy az üvegen ne keletkezzen pára, hiszen ez gátolná az alapvető funkciójában, hogy betekintést nyújtson a sütemény kínálatba. Ezért a süteményes vitrinek fel vannak szerelve egy ventilátorral, mely meleg levegőt áramoltat az üvegre, így a pára eltűnik a felületén. Minden vendéglátással foglalkozó ember tisztában van azzal, hogy ez a szakma pörgős munkamenettel és kevés szabadidővel jár. Éppen ezért termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy a lehető legtöbb terhet levegyék a felhasználóktól. A leolvasztásnak és a hűtővíz elpárologatásának az automatizálás éppen ezt a célt tűzte ki maga elé. Különösen precíz beállítási lehetőséget biztosítanak a digitális vezérléssel és hőfokkijelzéssel rendelkező süteményes hűtőink. Tekintve, hogy ipari felhasználásra lettek ezek a süteményes vitrinek megtervezve, kiemelt figyelmet kapott az energiatakarékosságra összpontosító megtervezés. Ezért fontos tisztában lenni az adott süteményes hűtővitrin energia osztályával és az energia igényével. Termékeink magas szintű hőszigetelési képességgel rendelkező üveggel rendelkeznek és a berendezések ajtói is el vannak látva hőszigetelő rétegekkel, az energiatakarékosság maximalizálása érdekben.


Mit kínálunk még a süteményes hűtő forgalmazásán túl?


Cégünk tapasztalt, felkészült szakmai csapattal rendelkezik, mely készséggel áll rendelkezésére, ha tanácsadásra van szüksége a készülék kiválasztásához. A beüzemelést és a karbantartást kiváló szerviz csapatunk garantálja. Jól kiépített alkatrész beszerzési hálózattal rendelkezünk, így az alkatrészcseréket, javításokat rendkívül gyorsan megoldjuk!

 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten