Indukciós főzőlap ismertető
három cég különböző indukciós főzőlapjait forgalmazzuk:
- Hendi (gyártó honlapja)
- Stalgast (gyártó honlapja)
- Ozti (gyártó honlapja)
Használatukkal energiát és időt takaríthat meg a konyhájában
Termékeink leginkább ipari-nagykonyhai használatra ajánlottak de egyes olcsóbb Hendi készülékek gond nélkül használhatók bármely háztartásban például abban az esetben, ha nincs bekötve gáz a konyhába, vagy helyszűke esetében csak a konyhapultra ráhelyezzük az indukciós főzőlapot és már készülhetnek is a finomabbnál finomabb fogások.
Ezek az indukciós főzőlapok nem fogyasztanak túl sokat ezért nem fogják megterhelni a családi számlát.
Általános jellemző:
- érintőfelületes, digitális képernyő
- biztonsági, túlmelegedés elleni termosztát
- strapabíró kialakítás
- szép, letisztult design
- állítható magasság
- könnyű tisztántarthatóság és beüzemelés (felhívjuk figyelmét, hogy némely esetben főleg nagyon komoly gépek esetén szakembernek kell beüzemelni a készüléket)
- sima munkafelület amely egyszerre biztonságos és könnyen tisztítható
- edény érzékelés. Érzékeli, ha edényt tettek rá és akkor kezdi el melegíteni a lapot.
- gyors melegedés és nagy hatásfok
- telepíthetők asztalra vagy rozsdamentes állványzatra
Ön energiát és időt takaríthat meg a nagykonyhai vendéglátás során. Az indukciós főzőlap technológiájának köszönhetően jóval rövidebb idő alatt melegszik fel az edény és nincs felesleges hőleadás.
(Az indukciós tűzhely az indukciós melegítés egy fajtáját használja. A legfőbb különbség a többi tűzhelytípushoz képest az, hogy itt a hő közvetlenül a tűzhelyre tett edényben keletkezik, nem pedig a tűzhelyben, ami aztán átadja ezt a hőt az edénynek. Az indukciós technikáról részletesen a wikipédián olvashat)
Kínálatunkban elérhetőek az 1 és 2 zónás készülékek is. Csak indukciós főzőlap kompatibilis edénnyel és serpenyővel használható.
Amikor sütés-főzésről van szó az indukciós főzőlap neve egyre többször merül fel. Egyre több otthoni konyhában látni és egyre több étteremben vagy nagykonyhán használják őket. Nem véletlenül! Segítségükkel gyorsabban, kényelmesebben és hatékonyabban főzhetünk. Egyetlen hátulütőjük a magas ár. Viszont ha hosszú távra gondolkodunk akkor a felhasználási költségek behozzák az elsődlegesen nagyobb kezdeti kiadásokat. Ahhoz, hogy kihozza a legtöbbet az indukciós technológiából több dolgot kell átgondolnia még annak megvásárlása előtt. Pl, hogy milyen méretű legyen, milyen hőmérsékletet tudjon biztosítani egy vagy több zónásra van szükség és hogy milyen méretű edényeket tudjon rajta használni (az indukciós főzőlapokhoz speciális indukálható edények kellenek, ha nem biztos, hogy az Öné olyan e akkor fogjon egy mágnes és tegye oda az edényhez) Webáruházunkban jelöljük, hogy termékünk megfelel e az indukciós főzés technikájának vagy sem.
Kétzónás indukciós főzőlap előnyei, hogy egyszerre több dolgot melegíthetünk rajta. Pl az egyikben felforraljuk a vizet a másikben pedig a szósz készül. A kétzónás készülékek képesek arra is, hogy az egyik kisebb a másik pedig nagyobb hőfokon működjön.
Gyorsan kihűlnek.
Tekintse meg a Hendi indukciós főzőla bemutató videóját a Hendi hivatalos Youtube csatornáján