Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Cukrász sütő

A cukrász sütőkről általában

A cukrászati sütő termékeink könnyen kezelhetőek és átláthatóan, gyorsan működnek. Többek között ezek voltak a legfontosabb elvek az általunk forgalmazott cukrászati sütők megtervezése és gyártása során. Ezeknek az elsővonalas és innovatív készülékeknek a segítségével minden eddigi gát megszűnik, melyek a felhasználók ötletei és a megvalósított végeredmények között állt.


Az itt látható termékeink konvekciós, légkeveréses elven működnek, melynek köszönhetően garantálható az egyenletes sütés. Ennek a technológiának köszönhetően a cukrászati sütőinkben lejátszódó munkafolyamatok sokkal gyorsabban mennek végbe, ráadásul mindezt gyorsabban is végzik el, mint az általános, légkeveréses technológiával nem rendelkező gépek.


Ezen termékeinkkel kapcsolatban az egyik legfontosabb információ az, hogy a szabványosított 600x400 mm-es cukrászati tálcákkal kompatibilisek. A terméklistánkban találhat gázzal működő és villanyüzemű cukrászati sütőket is.


 

 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten