info@attase.hu Szervíz:+36-70 325-0728 H-P 8:00-17:00 +36-70 944-1333 +36-70 701-8415 +36-70-402-5945
A pizzasütő kemence gyártása során a legfontosabb szempontok egyike az volt, hogy a sütés során tökéletes állagú tésztát kapjunk, hiszen a végeredmény szempontjából ez egy igen jelentős tényezőt jelent. Ezt a gyártók úgy érték el, hogy a sütőkamra alja minőségi, pizzasütő samott kőből áll, mely tökéletes hátteret ad az elvárt termékhez, köszönhetően annak, hogy magas porozitású és párafelvevő képességű, illetve nagy hő-, és hőlökés-állóságú képessége van. További jellemzője a berendezésnek a precíz beállítási lehetőségek a sütési folyamatokra vonatkozólag, így a felhasználók pontosan meghatározhatják a pizzák elkészítésének a módját. A pizzasütő kemence nem csak minőségi végeredményt ér el, de kapacitásuknak köszönhetően lehetőség van arra is, hogy egy időben nagy mennyiségben menjen végbe a pizzák sütése. Ezáltal ez a berendezés kielégíti a nagy forgalmú éttermek igényeit is, ahol jellemzően nagyobb volumenben zajlik az alapanyagok feldolgozása. Ezek a kemencék rendkívül jól terhelhetőek és képesek a tartós és folyamatos munkavégzésre. Az egyszerű kezelhetőség is jellemzi ezeket készülékeket, a folyamatos munka fenntartása érdekében.