info@attase.hu Szervíz:+36-70 325-0728 H-P 8:00-17:00 +36-70 944-1333 +36-70 701-8415
Vékony hússzeletekhez használja ezt az elektromos hússzeletelőt, amely ideális intenzív mindennapi használatra a professzionális konyháknak. Az edzett rozsdamentes acél penge 25 cm átmérőjű, és gyorsan, simán vágja át a sajtot, a kenyeret, a zöldségeket és a húst is.
jó tudni:
+ Robusztus elektromos Professional slicer 25 cm átmérőjű pengével
+ Vékony hússzeletek, kenyér és sajt ostya gyors és sima vágásához
+ A vágóplatform és a penge eltávolítható és könnyen tisztítható
+ Tartozékot tartalmaz a penge élezéséhez
- Teflon penge sajt vágásához nem tartozék
Nagyon vékony, egyenes hússzeletek kézzel történő vágása sok gyakorlást igényel. Még ilyenkor sem olyan vékonyak, mint egy elektromos szeletelőnél. A hússzeletelővel sok időt is megtakaríthat, így a vásárlóknak nem kell sokat várniuk a rendelésre. Ez a hússzeletelő nem csak könnyedén siklik át bármilyen húson, hanem kenyér és zöldség szeletelésére is használható. Ha a teflon pengét rendeled hozzá, könnyen vághatsz sajtszeleteket is. Az edzett rozsdamentes acél penge 25 cm átmérőjű, gyorsan és simán vág,
Egyes húsokat vastagra vágjuk, míg például a sonka vagy a carpaccio vékonyra szeletelve a legjobb. Éppen ezért ezen a szeletelőn módosíthatja a vágási vastagságot a kívánt szélességre. 1-12 mm-es szeletek vághatók. Az ilyen konyhai eszközökkel való biztonságos munkavégzés fontos a professzionális konyhában. A motor beépített biztonsági funkcióval rendelkezik, és kialakításának köszönhetően a kezek távol tartják a pengét. Ha egy pengét sokat használnak, eltompulhat. Ezért van a szeletelőnek egy tartozéka az élezéshez. Amint elfordítja a tartozékot, a pengék áthaladnak az élezőköveken, és a kés ismét élessé válik. Célszerű a szeletelőt az élezés után megtisztítani, hogy a kövek finom szemcse ne kerüljön az ételbe.
Ez a professzionális Professional slicer nagyon egyszerűen használható. Az oldalán található a be- és kikapcsoló gomb. Egyik kezével működtetheti a kart, míg a másikkal elkapja a húst. Mivel Ön élelmiszerrel dolgozik, a szeletelőt minden használat után megfelelően meg kell tisztítani és fertőtleníteni. A cutting board és a penge levehető, szappanos vízzel és enyhe tisztítószerrel tisztítható. A készülék többi részének tisztításához használjon nedves szivacsot és tisztítószert. Használat előtt öblítsen le mindent, és hagyja jól megszáradni az alkatrészeket. A használat közbeni stabilitás érdekében a hússzeletelő négy gumilábon áll.
Professzionális vendéglátóipari Professional slicer. Masszív alumínium konstrukció. Edzett rozsdamentes acél üreges csiszolt pengével. Tartozékkal az élezéshez. Ferde kialakítás a könnyű vágás érdekében.Alkalmas sajtokhoz az opcionális teflonkéssel.Nagyon csendes gép. Biztonságos a használata. Négy gumilábon áll és könnyedén tisztítható.