Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Videók konyhatechnológia témakörében

A legtöbb ember (talán Ön is) inkább vizuális típus. Nekik szeretnénk kedvezni legújabb szolgáltatásunkkal melynek keretében a lehető legtöbb termékünkről megpróbálunk egy-egy rövidebb videót készíteni és feltölteni az internetre. Ennek a kezdeményezésnek a keretein belül született meg az Attase Hungary Kft Youtube csatornája. Ez a csatorna ad helyet az elkövetkezendő időkben folyamatosan bővülő termék videóinknak. Célunk nem csak az, hogy valódi rálátást kapjanak az általunk forgalmazott konyhatechnológiai termékekre, hanem, hogy kialakítsunk és magunk köré gyűjtsünk egy érdeklődő közösséget.

Legyen Ön is tagja ennek a közösségnek: Attase Hungary Kft a Youtuben


 

Tájékoztató!
a koronavírus-járvány ideje alatt cégünk továbbra is üzemel azonban a helyzet komolyságára való tekintettel bevezettük az alábbi intézkedéseket:
a bemutatóteremben ügyfeleket nem fogadunk.
kollégáink többsége otthonról dolgozik ezért személyes egyeztetések helyett a digitális felületeket használják. Arra kérjük Önöket, hogy érdeklődés, ajánlatkérés vagy megrendelés esetén Önök is ezt a módot válasszák.

A raktárunk nyitva tart de lehetőség szerint megrendelésüket házhozszállítással kérjék.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten