Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Vendéglátóipari eszközök

attaseVendéglátóipari eszközök

Tisztelt Látogatónk!

 

 

Vendéglátóipari egységek, éttermek, gyorsbüfék, önkiszolgáló éttermek számára elengedhetetlenül fontos mind az ételek előállítása, mind pedig a kiszolgálás során a megfelelő konyhai eszközök és konyhai felszerelések használata.

 

Vendéglátóipari eszközök termékeink között GN edények, hulladékgyűjtők, porcelán tányérok, rozsdamentes edények, rozsdamentes tálalóeszközök és műanyag tálcák, rozsdamentes tálaló eszközök és vágódeszkák találhatók meg.

 

A webáruházunkban kizárólag jó minőségű vendéglátóipari eszközök kaphatók.

Tájékoztató!
a koronavírus-járvány ideje alatt cégünk továbbra is üzemel azonban a helyzet komolyságára való tekintettel bevezettük az alábbi intézkedéseket:
a bemutatóteremben ügyfeleket nem fogadunk.
kollégáink többsége otthonról dolgozik ezért személyes egyeztetések helyett a digitális felületeket használják. Arra kérjük Önöket, hogy érdeklődés, ajánlatkérés vagy megrendelés esetén Önök is ezt a módot válasszák.

A raktárunk nyitva tart de lehetőség szerint megrendelésüket házhozszállítással kérjék.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten