Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Üvegajtós hűtőszekrény

attaseMár nem kaphatóÚj webshopÜvegajtós hűtőszekrény

Az üvegajtós hűtőkről általában

Az üvegajtós hűtővitrinek lényegi eleme az, hogy a bennük elhelyezett termékek elhelyezése egyfajta vizuális ingert jelentenek a vásárlók részére, így - az alapvető funkciókat teljesítő, kiváló üveges hűtőszekrényen túl, egy marketing erősítő tulajdonságokkal rendelkező eszközként is tekinthetünk a berendezésre. Ez egy olyan szempont, ami minden - a vendéglátás területén ténykedő - vállalat és szervezet számára a középpontban kell, hogy legyen.

 

Az üvegajtós hűtők több szempont alapján is megkülönböztethetőek.

 

Az egyik leglényegesebb elemi eltérés a hűtés típusából jelentkezik. Megkülönböztetjük egymástól a statikus és a ventillációs hűtési eljárást. Mindkét eljárás más-más felmerülő igények esetén jelent optimális választást. A statikus hűtés során a hűtőtérben a levegő nem kering, ezáltal a csomagolás nélküli termékek - pl. különféle sütemények - nem száradnak ki. Továbbá az ezzel az eljárással működő hűtővitrinek meglehetősen energiatakarékosak. A ventilációs hűtési elven működő üveges hűtővitrinnek hűtőterében a levegő folyamatosan kering, ezáltal a hőmérséklet eloszlása egyenletes. Rendkívül fontos előnyük továbbá az is, hogy az ajtónyitások következtében belépő légcsere után a hőmérséklet hamar visszaáll. Ez egy rendkívül fontos tényező egy gyorsabb forgalmú étterem esetében, ahol az üveges hűtőszekrények légteréből gyakran vesznek ki fogyasztási termékeket a vevők vagy az eladók.

Üvegajtós hűtőszekrény felépítménnyelStatikus hűtéses hűtővitrin


Az üvegajtós hűtők tárolási kapacitását is figyelembe kell venni és mindenképpen összeegyeztetni a várható igényekkel, mielőtt vásárlásra kerülne a sor. Az üveges hűtőszekrény méretnek és az elhelyezését biztosító helyiség méretének az összeegyeztetését is el kell végezni a kiválasztás és a vásárlás előtt. Fontos, hogy az üveges hűtővitrin a megfelelő módon beilleszthető legyen a környezetébe. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a üvegajtós hűtőszekrény rendelkezik e reklám felülettel, és ha igen, akkor az mekkora. Egy ilyen felülettel ellátott hűtőszekrény további lehetőségeket jelenet a felhasználók számára. A reklámok elhelyezése esztétikai látványnak sem utolsók. Szintén érdemes figyelni arra is, hogy a üvegajtós hűtővitrin ajtaja zárható e. A zárhatóság nagyfokú biztonsági tényezőt jelenthet.

 

Hűtővitrin termékeinkben kitűnően tárolhatóak a legkülönfélébb hűtésigényű italok - melyeket szintén beszerezhet tőlünk - és ételek, köszönhetően a precízen állítható hűtéstartománynak. A pontos hőmérséklet beállításának a lehetősége különösen érvényes a digitálisan vezérelt üvegajtós hűtőkre. Továbbá egyéb olyan kiegészítőket is forgalmazunk, melyek fokozzák az üveges hűtővitrinekhez kapcsolódó munkafolyamatok hatékonyságát. Ilyen például a sörnyitónk, illetve a hűtőkbe helyezhető rácsaink.

 

Fontos, hogy ezeket a tényezőket figyelembe véve - és a saját elvárások, igények meghatározás után - hozzunk meg a megfelelő döntést, a legoptimálisabb üvegajtós hűtő megvásárlása érdekében. A kiválasztásban, elhelyezésben és a beüzemelésben készséggel áll rendelkezésére szakértői csapatunk. A későbbi karbantartást a profi, szervizünk szakszerűen elvégzi.

 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten