Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Thermomixer

Robot coupe - thermomixer kép
3,7 literes üst
Ár: 909 300 Ft +Áfa
Bruttó: 1 154 811 Ft
Rendelhető

A thermomixerekről általánosan

A thermomixerek története nem is olyan koránra, csupán az 1970-es évekig nyúlik vissza. Amikor is egy Svájci mérnök, tulajdonképpen megalkotta a konyhai „második séfet".  De miért is a második séf? Mert a hagyományos előkészítő gépek mellet, amik aprítani, őrölni, dagasztani, habot verni, darabolni tudnak a thermomixerek főzni is képesek, akár a többivel egyszerre! Tulajdonképpen ezt azt jelenti, hogy ugyan azt a gépet lehet használni barack lekvár főzésre és fokhagymapucolásra is.

De 10 ezer vagy az feletti percenkénti fordulatszáma, gabonaőrlésre is megfelelő. Ami által a saját „filléres" péksüteményeket is egyszerűen elkészíthetjük. Manapság egyre nagyobb terület nyer a gasztronómia területén a „csináld magad alapanyagok", mivel az ipari körülmények között előállított élelmiszerek tartósító, ízfokozó, édesítő és egyéb E számú anyagokat tartalmazhatnak, aminek a hatása egyenesen arányos lehet több ismert betegséggel. Viszont egy thermomixer tökéletesen helyettesítheti több konyhai gépet, így gazdaságossága mellet otthoni és nagykonyai használatra is megfelelő választás. Előnye továbbá, hogy egyszerre akár 3-4 fogás is készíthető.

Magyarországon, csupán 3 éve jelenlévő megismertetését olyan gasztronómiai szakemberek segítik, mint Buday Péter séf, a gasztroangyal Borbás Marcsi, emellett sok-sok fesztivál, kiállítás, szakácsverseny állandó kelléke, olyan elismerésekkel, mint az év konyhagépévé választás Nagy-Britanniában, vagy az ország tortája díj a Somlói Revolúciót megalkotó Damniczki Cukrászdával, akik szint úgy Thermomixet használnak.

2016-10-202016-10-20

 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten