Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Tésztafőző gép

attaseMár nem kaphatóTésztafőző gép

Kapható álló, asztali kivitelben, továbbá gázos és elektromos üzeműben. Az asztali tésztafőző berendezések egyszekrényes vagy kétszekrényes változatban is megvásárolhatók.

Közös jellemzők: rozsdamentes kivitel, állítható lábak, automatikus hőfokszabályozás és leengedő csap.

 

Ozti tésztafőző általános leírása

2 mm vastag rozsdamentes acél

AISI 136 rozsdamentec acélból készült vízgyűjtő lekerekített sarkokkal a könnyű tisztántartás és a magas minőség érdekében.

Tágas medencék a gazdaságosság érdekében. 40 literes űrtartalom. A víz hosszú ideig friss és biztosítja a tökéletes eredményt. Vízelvezető felület a kosaraknál.Hideg-meleg víz beáramlás mágnesszelep és kiöntő segítségével. Gyors és egyszerű vízleengedés a manuális szelep segítségével. Mikroperforált rozsdamentes acél égők, gázüzemű tésztafőző esetény őrláng funkcióval. Vizuálisan szabályozható őrláng funkció. Elektromos tésztafőzők esetében nagy hatékonyságú fűtőelemek helyezkednek el a tankban. Ennek köszönhető gyors a felfűtési sebesség.

 

 

Tésztafőző táblázat

 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten