Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Szolgáltatásaink: ipari konyhatechnológia tervezés, gyártás, szervizelés és élelmiszer nagykereskedelem.

 

1, Szaktanácsadás:
Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonos, vagy személyes megbeszélés keretében. Igény esetén helyszíni felmérést és tervrajzot készítünk konyhájáról, legyen szó új, vagy felújítandó egységről.
Az ingyenes szaktanácsadással segítünk Önnek a legmegfelelőbb berendezés kiválasztásában, ezzel is segítünk optimalizálni a beruházása költségeit.
E-mailben, vagy levélben elküldött konyha alaprajza alapján előzetes árajánlatot tudunk küldeni díjmentesen rövid határidőn belül.


2, Tervezés, engedélyeztetés:
Megrendelés esetén kedvező áron az ÁNTSZ és a HACCP előírásainak megfelelő módon tervezzük meg Önnek új, vagy felújítandó konyháját. Egyes esetekben a lehetőségeink szerint az engedélyezést is vállaljuk.
Technológia megrendelése esetén a tervezési díjat elengedjük, ezzel is segítve Önt egy korszerű konyha berendezésében.


3, Szerviz szolgáltatásunk:
Szakmailag felkészült kollégáink az egész ország területén állnak rendelkezésére, ( lásd: szervizeink címszó alatt) függetlenül attól, hogy tőlünk, vagy máshonnan beszerzett berendezésekkel rendelkezik.
Vállaljuk új berendezéseinek üzembe helyezését, karbantartását, garancia időn belül és azon túl egyaránt. Igény esetén átalánydíjas karbantartási szerződét kötünk, mely biztosítja a berendezések zavartalan működését hosszú időn keresztül. A karbantartási szerződés minimálisra csökkenti a véletlenszerű meghibásodás lehetőségét, így Önnek nagyfokú biztonságot nyújt a zavartalan termelésre. Javítási munkákat lehetőség szerint a helyszínen, vagy rövid határidőre szakműhelyünkben végezzük el. A javítás időtartamára, ha lehetséges cseregépet biztosítunk.

 

4, Alkatrészellátás:
Budapesti telephelyünkön az alkatrészek széles választékban állnak rendelkezésünkre, de magánszemélyeket, és más szervizek igényeit is ki tudjuk elégíteni. Igény esetén az általunk nem forgalmazott alkatrészek beszerzését vállaljuk.

 

5, Kölcsönzés:
A legtöbb géptípusból ( gyrosgép,- fritőz,- rostlap...) a raktárkészlet függvényében tudunk kölcsönözni az Ön részére, ezzel is jelentős költséget takarítunk meg partnereink részére.

Egy alkalomra ne vásároljon, inkább kölcsönözzön!


6, Szállítás:
Vevőink teljes körű kiszolgálása érdekében a szállítást saját gépjármű parkunkkal oldjuk meg.
Budapest területén a megrendelt eszközöket, élelmiszereket, megegyezés szerint szállítjuk házhoz. Vidéki szállításhoz költség-hozzájárulást kérünk, melynek mértékét minden esetben egyedileg egyeztetjük a rendeléskor.
Kisebb csomagokat postai utánvétellel juttatjuk el megrendelőinkhez.
Sürgős esetekben futárszolgálattal 24 órán belül tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat.

 

7, Értékbecslés:
Segítséget nyújtunk vevőinknek használt berendezéseik értékének megállapításában, illetve lehetőségeink szerint az értékesítésében is.
Egyes esetekben át is vesszük használt berendezéseiket, melyek értékét beszámítjuk az új gépek árába.

 

8, Konyhagépek értékesítése:
Nagykonyhai gépek, berendezések, vendétlátóipari gépek forgalmazása.

9, Élelmiszer nagykereskedelem:
Tejtermékek, olajok, szárazárúk, konzervek, fűszerek, italok és tisztítószerek forgalmazása.

 

 

 

 

 

 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten