Szeletelőgép ismertető
A szeletelőgépek nagy teljesítményű készülékek, amelyek a hagyományos konyhai szeletelőgépekkel szemben, nagyobb mennyiségben és jobb minőségben képesek előállítani kész/félkész terméket közepes és nagyméretű konyhák, éttermek, büfék és élelmiszerboltok üzemi, kereskedelmi vagy nagykonyha számára. Többnyire felvágott gyors és precíz szeletelésére használatos. Mindazonáltal a szeletelőgépek alkalmasak zöldség, hús és gyümölcs szeletelésére is. Főbb részei: ház, tárcsa, élező, ékszíj és leszorító.
Cégünk által forgalmazott konyhai és üzemi szeletelőgépek megfelelnek az Európai Unio és a Magyar jogszabályok legszigorúbb előírásainak is. Különösképpen a HACCP és a baleset védelmi előírásokra. Mindazonáltal műszak közben is érdemes tisztítani az ipari szeletelőgépet, még időszakos használat mellett is! Biztosítva a baktériumok és kórokozók szaporodásának a megakadályozását. Javasoljuk a szeletelőgép késének rendszeres és óvatos élezését, hogy mindig ugyanaz a kiváló eredmény legyen biztosított.
Webáruházunk és bemutató termünk kínálatában több optimális megoldást biztosító gép található, a vevő minden igényének megfelelően. Kizárólag professzionális német, olasz, lengyel, illetve hazai gyártók kínálatából. Vagy nézzen körül a cégünk által gondosan bevizsgált, használt termékeink között. Az ipari szeletelőgépeket legkönnyebben a kés átmérője alapján osztályozhatjuk: 195-200-220-250-300-350 mm. A legszerényebb üzletek számára készült, alacsony árkategóriájú szeletelőgépeken is állítható a szeletvastagság, minőségileg azonos eredményt biztosít, mint a profi üzemi szeletelőgépek, csak kisebb kapacitással. A magas árkategóriájú gépek működése teljesen automata, alacsonyabb árú társaik működése fél automatikus vagy manuális. Fontos: amennyiben sajtot szeretnénk szeletelni használjunk teflon bevonatú kést, mert csak ennek segítségével szüntethető meg a tapadás. Előrelátó tulajdonosoknak ajánljuk, hogy ebben az esetben vásároljanak két darab ipari szeletelőgépet, mert hosszú távon racionálisabb megoldás, mint állandóan kést cserélni. Az alacsonyabb árkategóriájú lakkal bevont házzal készülnek, melynek hátránya, hogy a lakk sérülése után rozsdásodni kezdhet. A magasabb árkategóriájú típusok már polírozott alumínium öntvények.
Röviden összefoglalva: Ipari minőség és teljesítmény tisztességes áron. Masszív, csendes és a kés éles. Felgyorsítja a munkát a konyhában. Szinte mindent könnyedén és egyenletesen szeletel. Használat után ügyeljünk a tisztításra. Ezek a gépek a felszeletelt hús látványosabbá sőt jobb ízűvé teszik. Penge eltávolításakor járjunk el figyelemmel. Könnyen szeleteli a húst és a sajtot olyan vékonyra ahogy csak akarjuk. Szép és könnyen használható, bárki rövid időn belül elsajátítja. Több átmérő, pengevédő. Erős, kitartó motor. Üzemi, kereskedelmi vagy nagykonyhai szeletésre. Lehet manuális vagy automata.