Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Szeletelőgép

Beckers - Szeletelőgép BKL 250
Penge átmérő: 250 mm
Ár: 92 800 Ft +Áfa
Bruttó: 117 856 Ft
Raktáron
Beckers - Szeletelőgép BKL 300
Penge átmérő: 300 mm
Ár: 151 500 Ft +Áfa
Bruttó: 192 405 Ft
Raktáron
Szeletelőgép SXZ195 LUX
Penge átmérő: 195 mm
Ár: 65 000 Ft +Áfa
Bruttó: 82 550 Ft
Rendelhető
Beckers - Szeletelőgép E 250 CE kép
Penge átmérő: 250 mm
Ár: 79 000 Ft +Áfa
Bruttó: 100 330 Ft
Rendelhető
Stalgast - Szeletelőgép 722259 kép
Penge átmérő: 250 mm
Ár: 99 900 Ft +Áfa
Bruttó: 126 873 Ft
Raktáron
Beckers - Szeletelőgép E 275 CE kép
Penge átmérő: 275 mm
Ár: 119 800 Ft +Áfa
Bruttó: 152 146 Ft
Rendelhető
Beckers - Szeletelőgép BKL 275
Penge átmérő: 275 mm
Ár: 122 400 Ft +Áfa
Bruttó: 155 448 Ft
Raktáron
Beckers - Szeletelőgép E 300 CE kép
Penge átmérő: 300 mm
Ár: 164 500 Ft +Áfa
Bruttó: 208 915 Ft
Rendelhető

Szeletelőgép ismertető

A szeletelőgépek nagy teljesítményű készülékek, amelyek a hagyományos konyhai szeletelőgépekkel szemben, nagyobb mennyiségben és jobb minőségben képesek előállítani kész/félkész terméket közepes és nagyméretű konyhák, éttermek, büfék és élelmiszerboltok üzemi, kereskedelmi vagy nagykonyha számára. Többnyire felvágott gyors és precíz szeletelésére használatos. Mindazonáltal a szeletelőgépek alkalmasak zöldség, hús és gyümölcs szeletelésére is. Főbb részei: ház, tárcsa, élező, ékszíj és leszorító.

Cégünk által forgalmazott konyhai és üzemi szeletelőgépek megfelelnek az Európai Unio és a Magyar jogszabályok legszigorúbb előírásainak is. Különösképpen a HACCP és a baleset védelmi előírásokra. Mindazonáltal műszak közben is érdemes tisztítani az ipari szeletelőgépet, még időszakos használat mellett is! Biztosítva a baktériumok és kórokozók szaporodásának a megakadályozását. Javasoljuk a szeletelőgép késének rendszeres és óvatos élezését, hogy mindig ugyanaz a kiváló eredmény legyen biztosított.

Webáruházunk és bemutató termünk kínálatában több optimális megoldást biztosító gép található, a vevő minden igényének megfelelően. Kizárólag professzionális német, olasz, lengyel, illetve hazai gyártók kínálatából. Vagy nézzen körül a cégünk által gondosan bevizsgált, használt termékeink között. Az ipari szeletelőgépeket legkönnyebben a kés átmérője alapján osztályozhatjuk: 195-200-220-250-300-350 mm. A legszerényebb üzletek számára készült, alacsony árkategóriájú szeletelőgépeken is állítható a szeletvastagság, minőségileg azonos eredményt biztosít, mint a profi üzemi szeletelőgépek, csak kisebb kapacitással. A magas árkategóriájú gépek működése teljesen automata, alacsonyabb árú társaik működése fél automatikus vagy manuális. Fontos: amennyiben sajtot szeretnénk szeletelni használjunk teflon bevonatú kést, mert csak ennek segítségével szüntethető meg a tapadás. Előrelátó tulajdonosoknak ajánljuk, hogy ebben az esetben vásároljanak két darab ipari szeletelőgépet, mert hosszú távon racionálisabb megoldás, mint állandóan kést cserélni. Az alacsonyabb árkategóriájú lakkal bevont házzal készülnek, melynek hátránya, hogy a lakk sérülése után rozsdásodni kezdhet. A magasabb árkategóriájú típusok már polírozott alumínium öntvények.

 

Röviden összefoglalva: Ipari minőség és teljesítmény tisztességes áron. Masszív, csendes és a kés éles. Felgyorsítja a munkát a konyhában. Szinte mindent könnyedén és egyenletesen szeletel. Használat után ügyeljünk a tisztításra. Ezek a gépek a felszeletelt hús látványosabbá sőt jobb ízűvé teszik. Penge eltávolításakor járjunk el figyelemmel. Könnyen szeleteli a húst és a sajtot olyan vékonyra ahogy csak akarjuk. Szép és könnyen használható, bárki rövid időn belül elsajátítja. Több átmérő, pengevédő. Erős, kitartó motor. Üzemi, kereskedelmi vagy nagykonyhai szeletésre. Lehet manuális vagy automata.
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten