Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Statikus sütő

Statikus sütő, egy sütődobbal
3xGN2/1 vagy 6xGN1/1
Ár: 204 000 Ft +Áfa
Bruttó: 259 080 Ft
Rendelhető
Statikus sütő - 1GN 2/1
2 GN1/1 VAGY 1 GN2/1
Ár: 242 000 Ft +Áfa
Bruttó: 307 340 Ft
Rendelhető
Statikus sütő két sütődobbal
Sütődobonként ( 2 db ) 2 GN1/1 VAGY 1 GN2/1
Ár: 410 000 Ft +Áfa
Bruttó: 520 700 Ft
Rendelhető
Statikus sütő - 3*GN 2/1
Sütődobonként ( 3 db ) 2 GN1/1 VAGY 1 GN2/1
Ár: 592 000 Ft +Áfa
Bruttó: 751 840 Ft
Rendelhető

A statikus sütőinkről általában

A statikus sütők a hagyományos sütési elven működő berendezések, melyek légleverés nélkül, egyszerű hőátadással működnek. Ez a technológiája bár elmarad a korszerűbb légkeveréses sütőkétől, azonban ez nem jelenti azt, hogy bizonyos igény csoportokat ne tudnának lefedni úgy, mint modernebb társaik.


Egyik elsődleges előnyük az olcsóság, hiszen tervezésük és gyártásuk is jóval költségtakarékosabban végrehajtható folyamatok, így egy ilyen termék vásárlása kisebb erőforrásokat igényel a felhasználóktól. Ez különösen akkor nem elhanyagolható szempont, ha egy egész konyha megtervezéséről és beüzemeléséről van szó, ahol a költségekkel történő kalkuláció egy kritikus pont. Ezeknek a gépeknek az alkalmazásával, jóval nagyobb rugalmasság szerezhető a konyha megtervezése során.


Figyelembe kell venni azt, hogy ezek a sütők viszonylag egyszerű felépítésűek, hiszen kevesebb alkatrészből állnak, mint egy légkeveréses sütő. Ez azt az előnyt hordozza magában, hogy a statikus sütők kevésbé szervizigényesek. Ezáltal kevésbé kell tartani attól, hogy a munkafolyamatok megszakadnának egy-egy meghibásodástól.


Az általunk forgalmazott statikus sütők minden igényt lefednek, melyek elvárhatók ezekkel a termékekkel szemben. Ide sorolandó az energiatakarékosság, a GN edényekkel való kompatibilitás, rozsdamentes felépítmény, sütőtér és a duplán kialakított biztonsági panoráma üvegek. Kifejezetten ipari, nagy volumenű alapanyaggal dolgozó felhasználók számára javasoltak!


 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten