Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Semleges bemutatóvitrinek

attaseMár nem kaphatóSemleges bemutatóvitrinek

A semleges bemutatóvitrinekről általában

Semleges kínáló vitrinjeink kiváló teret adnak a szobahőmérsékleten tartandó élelmiszerek - például különböző pékáruk - tárolására és kínálására. Bemutatóvitrinjeink designos kialakításának köszönhetően- az élelmiszerek elhelyezésén túl - egyfajta reklámozási funkciót is betöltenek, hiszen az élelmiszereket figyelemfelkeltő módon képesek az érdeklődők látókörében tartani. Ezek a berendezések ezeket a feladatokat úgy látják el, hogy közben védik az élelmiszereket a külső, káros hatásoktól. Termékeink asztalra, illetve pultra helyezhetőek, így nagyfokú rugalmasság érhető el, ha ezeket a semleges bemutatóvitrineket különböző módon szeretnék elrendezni.

 

Mivel ezek a berendezések nem tartalmaznak semmilyen elektronikai berendezést, így az élettartamuk igen hosszú, és nem kell számítani semmilyen meghibásodásra. Így a hosszú távú biztos használat garantált.


Különböző méretű termékekkel rendelkezünk, így minden valamennyi igényre megtaláljuk a megfelelő választ a tárolókapacitást tekintve. Semleges bemutató pult kínálatunkban találhat egyszintes és kétszintes változatokat is. A legoptimálisabb változat kiválasztásában forduljon a magas szakértelemmel rendelkező munkatársainkhoz.


Alapvetően elmondhatjuk, hogy egy semleges bemutatóvitrin nélkülözhetetlen befektetés valamennyire olyan vendéglátásban ténykedő vállalat számára, ahol péksütemények és az azokhoz hasonló termékek is szerepelnek a kínálatban. Kínálatunkban elérhetőek egyszintes, illetve kétszintes változatok is.

 

 


attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

iratkozzon fel hírlevelünkre