Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Salátahűtő

Stalgast – salátahűtő 842129
10xGN1/4, 900x700x880 mm
Ár: 146 000 Ft +Áfa
Bruttó: 185 420 Ft
Rendelhető
Nyitható fedeles salátahűtő - Atosa ICE3850
4xGN1/1, 1365x700x950 mm
Ár: 229 500 Ft +Áfa
Bruttó: 291 465 Ft
Raktáron
Salátabár ÖZTI
Méret: 1490 x 780 x 1510 mm
Ár: 432 700 Ft +Áfa
Bruttó: 549 529 Ft
Raktáron
Salátahűtő - Stalgast 842222
10xGN1/4, 900x700x1300 mm
Ár: 234 000 Ft +Áfa
Bruttó: 297 180 Ft
Rendelhető
Stalgast – salátahűtő 842232
16xGN1/4, 1365x700x1300 mm
Ár: 263 400 Ft +Áfa
Bruttó: 334 518 Ft
Rendelhető

A salátahűtőkről általában

A saláták rendkívül fontos szerepet töltenek be az étkezések során. Előételként, kiegészítőként és köretként is felhasználhatóak. Rendkívül sokféle zöldséget ismerünk, melyeket több féle módon lehet elkészíteni és találni, így a variációk száma - a salátákat illetően - szinte végtelen. A saláták látványelemként, díszítőelemként sem utolsók. Szinte nem is beszélhetünk olyan étteremről, vendéglőről, melynek kínálatába ne szerepelne a saláta valamilyen módon. Manapság a saláták fogyasztása egyre inkább divatban van, köszönhetően az egészséges, fitnessz életmód és a tudatos étkezés kihangsúlyozásának. Nem véletlen, hogy a salátabárok is egyre inkább megjelentek a vendéglátóipari egységek körében.


A fentiek miatt minden vendéglátásban tevékenykedő számára megfontolandó egy salátás hűtő beszerzése és beüzemelése. Ezekeknek a berendezéseknek a segítségével módunk van a lehető legmutatósabban felkínálni a salátákat a vendégek számára, hiszen ezek a salátás hűtők olyan designt kaptak, hogy már önmagukban is tetszetős képet alkossanak, amit tovább fokoznak a gusztusosan tálalt saláták.

 

hajlított üvegű salátáshűtősalátáshűtő

 

Salátahűtőink külső és belső szerkezeteinek legyártásánál is rozsdamentes acél került felhasználásra. A termékek tervezése úgy történt, hogy a funkcionális, hűtési feladatok betöltésén túl, az egyszerű felhasználhatóságot is biztosítsák. Rendelkezünk üvegajtós és nyitható fedeles változatokkal is. Salátás hűtőink minden lehetőséget megadnak arra, hogy a munkafolyamatok gyorsan, biztosan és problémamentesen végrehajthatóak legyenek. Az általunk kínált salátás hűtőpultok tökéletesen összeilleszthetőek egy profi, ipari konyha többi berendezésével, köszönhetően a GN edény kompatibilitásuknak. Salátahűtő pultjainkról összességében elmondható, hogy a legoptimálisabb választást képviselik az anyagi ráfordítás, a helykihasználás és a minőség tekintetében.


Kialakításukat tekintve két fő részre oszthatjuk ezeket a salátahűtőket: a felül elhelyezkedő felszolgálópult rész, és az alsó részen található hűtőkamra rész. A felszolgálópultban elhelyezhető GN edényeken lehetőség van a különböző saláták tálalására, oly módon, hogy biztosítva legyen a vendégek rálátása. Az első részen találhatóak a nyitható hűtőkamrák, melyek szintén GN kompatibilisek. Itt lehetőség van a különböző zöldségek, saláták megfelelő módon hőfokon történő tárolására. Hajlított üvegű salátáshűtők is beszerezhetőek.

 

Újonnan vásárolható termékeink mellett más alternatívát is nyújtunk Önöknek: lehetőség van használt salátahűtők vásárlására is.


A legmegfelelőbb termékek kiválasztásában segítséget kérhet a magas szintű szakmai ismeretekkel rendelkező csapatunktól, akik a beüzemelésben és a tervezésben is tanácsokkal tudnak szolgálni.


A kiváló anyagbeszerzéssel megtámogatott szervizünk biztosítja a későbbi karbantartásokat és az esetlegesen felmerülő javításokat.
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten