Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Lávaköves grill

attaseMár nem kaphatóLávaköves grill

Lehetővé teszi az ételek gyors elkészítését. Webáruházunkban asztali és álló lávaköves grillsütők kaphatók, minden esetben gázüzemű és bordázott grill ráccsal felszerelve 1 év garanciával.

A lávaköves grillsütő gázégőjének hője izzítja a lávaköveket amelyek egyfajta közvetítőként továbbsugározzák a hőséget a rácsra helyezett ételek irányába. Az ételek a rács felhevülése után gyorsan elkészíthetőek kb. 10-20 perc alatt. Az égők szabályzásával változtatható  a hőmérsékletet. A lávaköves grill tisztítására oda kell figyelni.

Árulunk asztali vagy álló berendezéseket melyek állítható lábazattal vannak felszerelve, alsó polccal vagy anélkül. 1-2-3-4-5 égős lávaköves grilleket elektromos vagy gázüzemű (NG, LPG) változatban. Az összes lávaköves grillünk rozsdamentes felépítményű és a legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően hosszú évekig működnek konyhánkban.

Lávaköves grillek főbb jellemzői

  • 2 mm vastag rozsdamentes acél munkafelület.
  • Ergonomikus design.
  • Újfajta nagyon hatékony égők a legoptimálisabb hatás érdekében.
  • Egymástól függetlenül kontrollált zónák a hatékonyság és a spórolás jegyében.
  • Piezo gyújtás.
  • Nagy zsírgyűjtő tálca, amely könnyen kivehető és tisztítható.

 

lávaköves grill paraméter táblázat

 

Nagy teljesítményű égők, tágas sütőfelületek, biztonságos használat 1 év garancia és országos szerviháttér 

 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten