Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Kürtöskalács sütő

attaseKis gépekKürtöskalács sütő
Fa, kürtöskalács sütő géphez
Ár: 7 346 Ft +Áfa
Bruttó: 9 329 Ft
Raktáron
Kelesztő állvány kürtöskalács sütő géphez - 8as
Ár: 22 500 Ft +Áfa
Bruttó: 28 575 Ft
Raktáron
Tésztavágó kürtöskalács sütő géphez
Ár: 31 000 Ft +Áfa
Bruttó: 39 370 Ft
Rendelhető
Elektromos kürtöskalács sütő gép - 6+6 fás
Ár: 193 750 Ft +Áfa
Bruttó: 246 063 Ft
Rendelhető
Kürtöskalács sütő gép - Tommy 4
Ár: 225 000 Ft +Áfa
Bruttó: 285 750 Ft
Rendelhető
Elektromos kürtöskalács sütő gép - 8+8 fás
Ár: 243 750 Ft +Áfa
Bruttó: 309 563 Ft
Raktáron
Kürtöskalács sütő gép - Tommy 8
Ár: 338 625 Ft +Áfa
Bruttó: 430 054 Ft
Rendelhető

Kürtöskalács sütő ismertető!

Magyarország egyik kedvenc süteménye a kürtöskalács elkészítéséhez kínálunk modern megbízható gépeket és eszközöket garanciával és felkészült szerviz háttérrel. A szervizünk telefonszámát megtalálják a szervizzel foglalkozó oldalunkon. A kürtöskalács sütemény jellegzetes illatú és ízvilágú étel fogyasztása mindennapos hazánkban. Sokan nem tudják, hogy eredete Székelyföldre vezethető vissza. Ennek ellenére szinte egész Európa ismeri sőt némely nyelvben saját megkülönböztetett neve is van, máshol csak fordítják. Három fajtáját különböztetjük meg. Elkészítésüknek módja hasonló mondhatni ugyanaz, csak a felhasznált alapanyagok között vannak lényegi különbségek, amik természetesen a kürtöskalács ízére is hatással vannak. Az általunk forgalmazott kürtöskalács sütő gépek megbirkóznak a sütemény összes fajtájával, sőt tervezésük minősége által lehetőséget biztosítanak a kísérletezésre is.

 


 

A kürtöskalács főbb összetevői: búzaliszt, tej, vaj, tojás, élesztő, só, mandula, dió, fahéj, vaniliás cukor (ez a régi házi receptre vonatkozik) Tudta, hogy az itt felsorolt élelmiszereket nálunk is megvásárolhatja? Tej, tojás, vaj, .
A sütemény sarkalatos pontja a tészta, amely kemény és édes. Ehhez a folyamathoz egy megfelelő minőségű dagasztógépet javaslunk, de ha előrelátóan és nagyban gondolkozik választhat többfunckiós keverőgépet is kínálatunkból. Ezeknek ára nagyobb, de több fajta munkára is alkalmasak funkciójukat tekintve.

 

A kürtöskalács sütő fő feladata, hogy felhevítse forró levegővel a készítményt. Ez a lelke az egész munkának. A sütő lehet elektromos, vagy gázüzemű esetleg faszénparazsas. (ilyet nem árulunk, de kérésre beszerezhetjük. Mottónk a teljes körű megoldás.) Üzleti célra a körülményeknek megfelelően elektromos vagy gázüzemű kürtöskalács sütőt javaslunk. A tésztacsíkkal és cukorral bevont dorongot helyezzük a megfelelő távolságra a sütőfelülettel és lassan forgassuk a forró levegőben. A sütemény akkor van kész, ha tésztája aranybarnára van pirítva. A sütési idő 5-15 perc készüléktől függően. A folyamat közben kenegethetjük vajjal is ekkora még ízletesebb lesz a készítményünk.

 

 

 

Kürtöskalács sütő gépeink: elektromosak és gázüzeműek lehetnek. Választhatunk 4 vagy 8 tengelyest 4 vagy 8 sütőfával. Mivel sütés közben figyelni kell az elszívásra ezért ajánlom figyelmükbe hazai gyártású ipari elszívóinkat, amelyek tökéletesen friss levegőt biztosítanak a szakács és a vendégek számára. Ezeknek az elkészítési ideje változó, de maximum két hét. Tervezéskor fontos még előre tudni a megfelelő méretet gépeeink mérete: 500*290 mm

Tomy a hazai készítési modern 8 tengelyes elektromos kürtöskalács sütőnk hazai gyártású rozsdamentes elszívók sütéshez így kürtöskalács sütéshez is

 

Tartozékok: fatengely és spirál tésztavágó, kürtöskalács sütő fűtőszál és további alkatrészek melyeket az alkatrész kategóriánkban érhet el.

 

Amennyiben kezdő vállalkozása spórolni szeretne, úgy jó választás lehet Ön számára egy használt kürtöskalács sütő gép is amelyet használt termékekkel foglalkozó oldalunkon találhat. Sokszor fordult elő cégünk történetében az is, hogy valaki egy rendezvényre akart kitelepülni és nem szeretett volna óriási összegeket költeni pár nap okáért, ebben az esetben jöhet szóba a bérlés.
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten