Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Konyhamalac

Stalgast - kapcsoló 650022 ipari konyhamalachoz
Ár: 9 600 Ft +Áfa
Bruttó: 12 192 Ft
Raktáron
Stalgast - Ipari konyhamalac 650022
Teljesítmény: 0,75 kW
Ár: 45 600 Ft +Áfa
Bruttó: 57 912 Ft
Rendelhető

Konyhamalac ismertető

Cégünk kínálatában 1/2 és 1 lóerős konyhamalacok találhatóak meg. Elektromos motor és darálórendszer jellemzi a készülékeket. A biztonság érdekében manuális motortúlterhelés védelemmel vannak ellátva. Pneumatikus vezérlés és kifolyócső csatlakozás alaptartozék.

Konyhamalac feladata: Alapvetően egyszerű feladatot látnak el: a konyhában keletkezett szerves hulladékok kezelésének egyszerűsítése a dolguk.
Konyhamalac működése: Szintén egyszerű. A konyhamalac száján keresztül bekerült hulladékot a gép belsejében forgó lapátok a készülékben található gyűrűhöz tapasztják majd feldarabolják.
Konyhamalac használata: Csatlakoztassa a gépet a megfelelő helyre, majd kapcsolja be. Utána a szerves hulladékot már önthetjük is a lefolyóba.
Használata teljesen biztonságos, hiszen nincsenek éles vágófelületek a gépben. Ehelyett mélyen elrejtett forgólapátok vannak, melyek nem nyújtanak veszélyt.
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten