Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Koktélkanál

Koktél kanál - 472011
Ár: 790 Ft +Áfa
Bruttó: 1 003 Ft
Rendelhető
Koktélkanál - 472020
Ár: 935 Ft +Áfa
Bruttó: 1 187 Ft
Rendelhető
Koktél kanál - 472010
Ár: 980 Ft +Áfa
Bruttó: 1 245 Ft
Rendelhető

Koktélkanál leírás

Vendéglátásban vagy akár háztartásban is használható koktélkanalak több méretben és verzióban kaphatók. Tökéletes klasszikus vagy karácsonyi koktélhoz is (sőt jégkrém keverésére is alkalmasak). Erős rozsdamentes anyagból készültek, bírják a gyűrődést. Légies, könnyű súlya egyszerűvé teszi a használatát. A koktélkanál végén található golyó alkalmas a jég zúzására, de használat közben ne feledjük, hogy nem egy jégtörővel van dolgunk. Elegánsan egyszerű megjelenése minden terített asztalhoz illik. Az elkészítendő italok tükrében válasszon magának koktél kanalat.
Tájékoztató!
a koronavírus-járvány ideje alatt cégünk továbbra is üzemel azonban a helyzet komolyságára való tekintettel bevezettük az alábbi intézkedéseket:
a bemutatóteremben ügyfeleket nem fogadunk.
kollégáink többsége otthonról dolgozik ezért személyes egyeztetések helyett a digitális felületeket használják. Arra kérjük Önöket, hogy érdeklődés, ajánlatkérés vagy megrendelés esetén Önök is ezt a módot válasszák.

A raktárunk nyitva tart de lehetőség szerint megrendelésüket házhozszállítással kérjék.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten