Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Automata vízlágyító

attaseMár nem kaphatóÚj webshopAutomata vízlágyító

 

Az automata vízlágyítókról általánosan:

A vízlágyítók manapság közel elengedhetetlen eszközei a vízhálózatra csatlakoztatott gépeknek, egészen a nagykonyhai mosogatóktól és gőzpárolóktól kezdve a fűtésért felelős kazánokig vagy egyszerűen a fürdőszobába bevezetett vizesblokkokig. De miért is van rá szükség? Elsősorban, mert Magyarországon szinte mindenhol kemény a víz, ami nem csak a gépek teljesítményét rontja (akár már 1mm vízkőlerakódásnál), de súlyos meghibásodásokhoz is vezethet. Egyre több gyártó vezeti be termékeinél, hogy vízlágyító használata nélkül a termék garanciát veszíti. Mivel egyre gyakrabban előfordult, hogy lágyabb vízhez tervezett gépek akár 1 éven belül ezért tönkrementek. Garancia hiányában, súlyos összegeket követelhet a javításra. Otthoni használatra is javasolt, mivel a vizes helységek kevesebb takarítást igényelnek és így csökkenhet a tisztítószerre szánt kiadása.

Cégünk által forgalmazott automata vízlágyítók kiváló minőségűek és nem igényelnek sok odafigyelést. Modern igényekhez igazítva, beállítható regenerációval és fejlett digitális vezérléssel az optimális teljesítmény elérése érdekében.

 

Egyszerűbb, alacsonyabb hatásfokú manuális vízlágyítóink itt találhatóak:(link)
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten