Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Jégkásagép

Jégkásagép - BRAS 1X6
1x6 liter
Ár: 198 000 Ft +Áfa
Bruttó: 251 460 Ft
Rendelhető
Jégkásagép - BRAS 2X6
2x6 liter
Ár: 340 000 Ft +Áfa
Bruttó: 431 800 Ft
Rendelhető
Jégkásagép - BRAS 2X10
2x10 liter
Ár: 399 000 Ft +Áfa
Bruttó: 506 730 Ft
Rendelhető
Jégkásagép - BRAS 3X6
3x6 liter
Ár: 468 000 Ft +Áfa
Bruttó: 594 360 Ft
Rendelhető
Jégkásagép - BRAS 3X10
3x10 liter
Ár: 576 000 Ft +Áfa
Bruttó: 731 520 Ft
Rendelhető

Jégkásagépek, Bras jégkásagép

Bras jégkásagép jégkása és más hideg, jeges italok, mint pl: koktélok, sherbetek elkészítésére alkalmas berendezés. A nyári szezon egyik legkeresettebb terméke gasztronómiai webáruházunkban. A Bras széria kínálatunk megbízható, jó minőségű 1,2 és 3 tartályos termékekből áll. Tartályuk teteje világítással ellátott és tökéletesen átlátszó ezzel segítve elő az eladást köszönhetően a szuper esztétikai látványnak, amit nyújt a kavargó jeges ital az élelmiszeripari polikarbonát tartályokban. A Bras jégkásagépek egyedülálló szabadalmaztatott mágneses meghajtással készülnek. A tartályok cserélhetőek és a gép verziójától függően 6 vagy 10 liter kapacitásúak. Biztonsági nyomáskapcsolóval és túlterhelés figyelmeztető processzorral vannak ellátva. A Bras jégkásagépek rozsdamentes acélteste védelmet és biztonságot nyújt használat során. Éjszaka hűtésfunkció segítségével az italok a késői órákban sem melegednek fel. Tisztításuk egyszerű, gyorsan megoldható.

Jégkásagép bérlés, használt jégkásagép

Amennyiben nincs szükséged új készülékre, ajánljuk figyelmedbe cégünk mindenki számára elérhető szolgáltatásait, amik segítségével kedvező áron lehetőséget biztosítunk jégkásagép bérlésére vagy éppen ha raktárkészletünk engedi használt jégkásagép vásárlására. Használt termékeket cégünk szervizes munkatársai minden esetben letesztelve, felújítva adják át a leendő tulajdonosnak.

Tekintsd meg a Bras mini jégkásagép bemutatót

 


attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

Íratkozzon fel a hírlevelünkre