Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Jéggép

Jéggép - 871120
20kg / 24 óra, henger alakú jégkocka
Ár: 139 900 Ft +Áfa
Bruttó: 177 673 Ft
Rendelhető
Jéggép - 871126
26kg / 24 óra, henger alakú jégkocka
Ár: 155 800 Ft +Áfa
Bruttó: 197 866 Ft
Rendelhető
Jéggép - CS20W
21 kg/nap, henger alakú jégkocka
Ár: 179 700 Ft +Áfa
Bruttó: 228 219 Ft
Raktáron
Jéggép - EB26
26-24 kg/nap, henger alakú jégkocka
Ár: 187 500 Ft +Áfa
Bruttó: 238 125 Ft
Rendelhető
Jéggép - CS25W
24 kg/nap, henger alakú jégkocka
Ár: 205 900 Ft +Áfa
Bruttó: 261 493 Ft
Rendelhető
Jéggép - CS35W
36 kg/nap, henger alakú jégkocka
Ár: 234 800 Ft +Áfa
Bruttó: 298 196 Ft
Rendelhető
Jéggép - EB40
40-50 kg/nap, henger alakú jégkocka
Ár: 250 500 Ft +Áfa
Bruttó: 318 135 Ft
Rendelhető
Jéggép - CS40W
41 kg/nap, henger alakú jégkocka
Ár: 260 000 Ft +Áfa
Bruttó: 330 200 Ft
Rendelhető
Jéggép - CS50W
52 kg/nap, henger alakú jégkocka
Ár: 296 200 Ft +Áfa
Bruttó: 376 174 Ft
Rendelhető
Jéggép - CS70W
72 kg/nap, henger alakú jégkocka
Ár: 393 700 Ft +Áfa
Bruttó: 499 999 Ft
Rendelhető
Jéggép - CS90W
89 kg/nap, henger alakú jégkocka
Ár: 433 400 Ft +Áfa
Bruttó: 550 418 Ft
Rendelhető

 

A jéggépekről általában

 

Jéggép termékpalettánk széles választékot kínál, melyből minden kávézó, bár, étterem és minden olyan vendéglátó ipari egység megtalálja a számára megfelelő jéggépet, ahol a jég felhasználására van szükség. Az általunk forgalmazott jéggép berendezések, a rozsdamentes acél felépítésének köszönhetően, rendkívül tartósak és megfelelnek a legszigorúbb felhasználói feltételeknek is. Jéggép termékeink a legjobb választási lehetőségeket képviselik az árukat, az alkalmasságukat és tartósságukat figyelembe véve.

 

A jéggépeknek több fontos jellemzője van, melyeket mindenképpen figyelembe kell venni egy ilyen berendezés kiválasztása során. A cégünk által forgalmazott jéggépek minden igényre, elképzelésre kézzelfogható megoldást kínálnak. A kapacitás, a jég formája és a hűtési metódus központi kérdések, melyeket nem lehet megkerülni a kiválasztás során.

 

A vendéglátó ipar különösen a melegebb hónapokban érezheti a jéggépek áldásos hatását, ahol jellemzően növekszik a hidegitalok iránti igény. Ez egy olyan lehetőség, amit egy szorosabb versenyhelyzetben nem lehet kihasználatlanul hagyni. Persze ennek az is a feltétele, hogy a megfelelő kapacitású jéggépekkel rendelkezzünk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a szükséges várható jégmennyiséggel megfelelően kalkuláljunk, mikor jéggépet vásárolunk. A termelékenységet és a szükséges mennyiséget nem átlagban kell összemérni, hanem az olyan napokat kell figyelembe venni, amikor az elvárt termelési volumen a legmagasabb. A jéggépek tárolási kapacitásáról sem szabad megfeledkezni a vendéglátóknak.

 

A következő alapvető jellemző, amit egy jéggép esetén figyelembe kell venni az előállított jég típusa. Három fajtát különböztetünk meg egymástól: jégkocka, jégpehely és jégtömb.
A jégkockák jelentik a klasszikust választást, ha italokról van szó. Elmondható, hogy ez a legmutatósabb megjelenési forma, ami elegánssá teszi a különböző üdítőket. Ha a vizuális élmény növeléséről van szó, az áttetsző, tökéletes élű és kristálytiszta jégkocka a legideálisabb választás. A jégnek ez a formája ráadásul az átlagosnál jóval lassabban is olvad, így az italok nem vizesednek el.
A jégtömbök tipikusan a gyorséttermek által preferált formák, ahol az italok látványossága kevésbé fontos tényező. Jégtömböket ezenfelül kórházi felhasználásra is igényelnek. Kevésbé esztétikusak, hiszen nem olyan kristálytiszták, mint a kocka formájú darabok, azonban számos előnnyel rendelkeznek. Ez a kialakítás sokkal erősebb szerkezetet és lassabb olvadást biztosít. A tömbös eljárásban készült jég termelése sokkal költséghatékonyabb, mint a jégkockák esetében, hiszen kevesebb víz és elektromos energia felhasználása mellett ugyanannyi jég állítható elő vele. A jégtömbök gyorsan állíthatóak elő, ami szintén egy fontos szempont a gyorséttermek számára. Ezen felül a jégtömbös gépek kevesebb karbantartást is igényelnek.
A jégpelyhek a gyors lehűtésre használatosak, de az italokat gyorsan vizesé teszik, így azokba nem valóak. Ez a jégforma ételek hűtésére használatos. Tipikusan tengeri ételekhez, salátákhoz és más friss árukhoz ideális felhasználást jelentenek. A jégpelyheket a vendéglátáson kívül is használják: az egészségügyben, laborokban, gyártásban és a tudomány különböző területein. A jégpelyhek előállítása történik a legköltséghatékonyabban.

 

A hűtési metódus szintén egy olyan jellemző, amit nem lehet kihagyni egy jéggép vásárlása során felmerülő tényezőkből. Alapvetően víz és léghűtéses jéggépeket különböztetünk meg egymástól. A léghűtéses gépek költséghatékonyabb berendezések, mert kevesebb vizet fogyasztanak. Ugyanakkor ezek a berendezések környezeti hőmérsékletnövekedést produkálnak maguk körül, emiatt pedig a jéggyártás volumene csökken. Ezek a jéggépek karbantartás igényesebbek és zajosabbak is, mint a vízhűtéses változatok. A vízhűtéses jéggépek a hálózati vizet használják fel a hűtési folyamatokhoz, ezért magasabb a vízfogyasztásuk. Ezek a gépek halkabbak, kevésbé szervizigényesek és a környezeti hőmérsékletnövekedésre is kevésbé érzékenyek. Jól klimatizált helységekbe a léghűtéses, a zárt és meleg helységekbe pedig a vízhűtéses jéggépek használata a javasolt.

Fontos megjegyezni, hogy a jéggépek használata megfelelő kezelést és beüzemelést igényel, annak érdekében, hogy a termelékenység folyamatos legyen, a végeredmény pedig minőségi, mely az élelmiszerbiztonsági feltételeknek is megfelel.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a jéggép termékeinkre szóló garanciánk elveszik abban az esetben, ha a készülékekhez nem használnak vízlágyító berendezést!

  

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten