Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Italkanna

Italkanna - 20 literes
Ár: 24 610 Ft +Áfa
Bruttó: 31 255 Ft
Rendelhető
Italkanna - 30 literes
Ár: 26 525 Ft +Áfa
Bruttó: 33 687 Ft
Rendelhető

Az italkannákról általában

A kínált italkannáink az igazi olasz minőség jeles képviselőinek a sorait erősítik. A termékeink teljes egészében rozsdamentes 18/10-es acélból épültek meg. A kitűnő anyagnak és tervezésnek köszönhetően ezek az italkannák egyszerűen és könnyen tisztíthatóak. A beletölthető italokat tekintve rengeteg lehetőség adódik: olívaolaj, bor, tej, víz és sok egyéb más folyadék halmazállapotú anyag tárolására is képesek. A berendezés fedele légmentes zárást biztosít, melynek a tetején kényelmesen használható fogantyúk találhatóak. Az italkanna könnyen használható csappal van felszerelve, mely biztosítja az adagolást.

Tájékoztató!
a koronavírus-járvány ideje alatt cégünk továbbra is üzemel azonban a helyzet komolyságára való tekintettel bevezettük az alábbi intézkedéseket:
a bemutatóteremben ügyfeleket nem fogadunk.
kollégáink többsége otthonról dolgozik ezért személyes egyeztetések helyett a digitális felületeket használják. Arra kérjük Önöket, hogy érdeklődés, ajánlatkérés vagy megrendelés esetén Önök is ezt a módot válasszák.

A raktárunk nyitva tart de lehetőség szerint megrendelésüket házhozszállítással kérjék.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten