Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Kombinált hűtőszekrény

attaseMár nem kaphatóKombinált hűtőszekrény

Az ipari kombinált hűtőinkről általában

Az ipari kombinált hűtők előnye az, hogy egy készülék tartalmazza a hűtő és a fagyasztó részt is. Így ezeket a berendezéseket a kisebb alapterülettel rendelkező konyhai felhasználóknak javasoljuk, ahol helytakarékosság szükségszerű a konyha megtervezése során. Továbbá nem elhanyagolható tény az sem, hogy a hűtött és a fagyasztott áru is egy helyen és egymáshoz közel található meg, ezáltal ezekkel az élelmiszerekkel kapcsolatos konyhai folyamatok gyorsabbá és könnyebben szervezhetőbbé válnak.

 

Az INOX - rozsdamentes acélból készült - kombinált ipari hűtőink külső és belső szerkezete is a korróziónak ellenálló anyagból lettek legyártva, ezáltal biztosítva a termékink tartósságát. Kombinált ipari hűtőink ventilációs hűtéssel rendelkeznek, így biztosítva van az egyenletes hőmérséklet a hűtőkamra és a fagyasztókamra belsejében. Kombinált hűtőink GN kompatibilisek: GN1/1 és GN2/1 rácsok helyezhetőek el bennünk. A Gastronorm méreten felül, SNACK szériás ipari alulfagyasztós hűtőket is kínálunk eladásra. A tervezés során figyelembe vettek minden olyan tényezőt melyekre egy profi konyha működése során szükség van. Ilyen a HACCP követelmények megfelelő digitális kijelzés és a hozzá tartozó vezérlés, az automatikus leolvasztás és olvadékvíz elvezetés, és a lekerekített belső sarkok. Termékeink lábai szintezhetőek, így rugalmasan beilleszthetőek egy profi konyha többi felszerelése közé.

 

1400 literes kombinált ipari hűtőszekrény

 

Kombinált ipari hűtőszekrényeink között többféle variáció elérhető a méretet, és a kapacitás arányát - a hűtő és a fagyasztót vonatkoztatásában - tekintve. Termékeink között a teljes űrtartalmat figyelembe véve megtalálhatóak a 600 literes, 700 literes, 1200 literes és az 1400 literes kiszerelésűek is. Külön a fagyasztó részeket tekintve, kínálunk 300 literes, 350 literes, 600 literes és 700 literes kapacitású termékeket is.


A megfelelő termék kiválasztása során olyan tényezőket kell figyelembe venni, mint a várható élelmiszer mennyiség és a szabad konyhai alapterület. A legoptimálisabb termék kiválasztásában rendelkezésére áll a magas szintű szakértelemmel és több éves tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunk. Szervizünk hűtéstechnikára specializálódott dolgozói biztosítják a karbantartási folyamatok zökkenőmentes végrehajtását.
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten