Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Inoxtrend gőzpároló

Letölthető dokumentumok az Inoxtrend gőzpárolókhoz
Xt Compact Xt Advance (pékségi) Xt Simple Xt Snack Xt Touch

 

 

Gőzpároló bemutató videói

 

A gőzpárolás az ételkészítés egyik, ha nem a legegészségesebb módja.Az Inoxtrend gőzpárolók segítségével Ön is megőrizheti ételei frissességét, harmonikus ízeit és a vitamin készleteit.

 

Cégünk kedvező árakon biztosítja Önnek mindazt amire konyhájának szüksége van. Így gőzpárolókból is széles kínálatot biztosítunk: professzionális gépeket vagy akár idősebb használt gőzpároló rendszereket is forgalmazunk.

Inoxtrend készülékeink magas minőségeikről híresek. Termékpalettájuk annyira széles, hogy nincs az a konyha ahová ne lenne egy-egy jó gőzpárolójuk aminek segítségével leveszik a gondot minden séf válláról.

Megtalálhatók a legújabb technikákat felvonultató csúcskészülékek azaz a TOP MODELLEK, a pékségekben üzemeltethető gőzpárolók az úgynevezett ADVANCE MODELLEK. Bárkinek ajánlható gőzpárolóink a lehető legjobb ár/érték aránnyal bírnak. Ezek az úgynevezett COMPACT modellek. Ezen felül szolgálhatunk a legkisebb méretű helyiségekbe ajánlatos gőzpárolókkal amiknek neve: SNACK.

 

Bármelyiket is válassza a funkciók és a kiegészítők választéka szinte végtelen. Ezekről kérhet bővebb felvilágosítást munkatársainktól.

 

Minden konyhai készülék fontos jellemzője az irányítás: az Inoxtrend gőzpárolókat 4 féle irányítási rendszerrel kérhetik.

1-analóg

2-elektronikus

3-programozható

4-touchscreen

 

 

Az Inoxtrend gőzpároló típusok tulajdonságait külön külön ismertetjük kategóriájukon belül.
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten