Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Hűtővitrin

A hűtővitrinekről általában

Az általunk forgalmazott asztali hűtővitrinek pultra helyezhetőek, így az alapvető hűtési funkciók ellátásán túl, kitűnő teret adnak ahhoz, hogy kiemeljék a termékkínálatot. Mivel ezek üvegajtós hűtővitrinek, így ez egy még inkább hangsúlyos tulajdonság, amit a belsővilágítás is segít. Termékpalettánk között megtalálhatóak álló és fekvő változatú bemutatóvitrinek is. A hűtővitrinek tekintetében érdemes kiemelni, hogy vannak digitális és mechanikus kijelzős illetve hőfokszabályzós változatok is. A digitális megoldás előnye az, hogy jóval precízebben, pontosabban szabályozható a berendezések belső hőmérséklete. Mivel a hűtővitrinekben különböző hőfokok állíthatóak be, így alkalmasak több különböző hűtésigényű termék tárolására is. A ventilációs hűtéssel felszerelt változatok különösen előnyös megoldás, annak köszönhetően, hogy a hűtőtérben a levegő folyamatosan kering, így az ajtónyitások következtében fellépő légcserét követően a hőmérséklet hamar visszaáll a kívánt szintre, ami fontos abban az esetben, ha a hűtővitrin ajtóit gyakran nyitják. Ilyen termékek lehetnek a különböző sütemények vagy italok. Asztali hűtővitrinjeink között találhatók több légterű változatok is.

 

fekvő kétl égterű hűtővitrinfekvő, ventilációs bemutatóvitrin

 

A fentiekből látható, hogy a hűtővitrinek egy széles választékát kínáljuk, így minden igényre vonatkozólag készen állunk a válasszal. Szolgáltatásink keretein belül segítséget kap a készülék kiválasztásában és beüzemelésében is. Továbbá kiváló alkatrészellátással és szerviz szakemberekkel rendelkezünk, így a későbbi karbantartások, javítások is zökkenőmentesen mennek végbe.

 

Ezeknek a berendezéseknek a legfőbb előnye az olcsósságuk, illetve a kisebb helyigényük. Tökéletest választanak a különböző büfék, kisebb bárok számára, ahol nincsenek professzionális elvárások a berendezésekkel szemben, azonban még is szükség van egy bizonyos minőségi szintre.

 

Nem csak új termékek eladásával foglalkozunk. Lehetőség van használt termékek megvételére, illetve bérlésére is, ha csak meghatározott, rövidebb időre van szükség egy ilyen készülékre.
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten