Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Habverő, mixer, krémkeverő gép

attaseMár nem kaphatóHabverő, mixer, krémkeverő gép

Habverő gép leírás

Habverő gép, mixer, krémkeverő gépeink típustól függően kisebb-nagyobb mennyiségű hab, krém előállítására képesek. Tökéletesen megfelelnek cukrászdák és egyéb vendéglátó ipari vállalkozások vagy akár családi konyhák számára is. Üstjük könnyen tisztítható rozsdamentes acélból készült a tengellyel egyetemben. Sőt kijelenthetjük, hogy az étellel érintkező részek mind rozsdamentes acélból készültek. A gépház pedig típustól függően rozsdamentes acél vagy porfestett is lehet. . Az elektrosztatikus kőporral bevont külső burkolat és rozsdamentes acél tál, tengely megfelel a legmagasabb higiéniai elvárásoknak is Kezelőfelületük mechanikus. Mindenki számára érthető, egyszerűen használható. Általában három sebességesek. Mindegyik sebességhez külön fordulatszám tartozik. Biztonsági kapcsolóval és ráccsal felszereltek a maximális biztonság érdekében. Így nem fordulhat elő, hogy a szakács kezét a gép becsípi a munkafolyamat alatt.

A habverő gépet mixert krémkeverő gépet planetáris mixernek is hívják. Strapabíró, minőségi alkatrészekből összeállított készülékek profi felhasználásra. Krémkeverés mellett alkalmas hab készítéséhez illetve dagasztáshoz. A hagyományos nem ipari, hanem „konyhai" készülékeknél mindenféleképpen erősebb, megbízhatóbb és méretesebb. Több méretben választhatunk az igényeknek megfelelően. Általában ékszíj meghajtásúak és csökkentett zaj és rezgéskibocsátással működnek.
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten