Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Gyros robot

Gyros robot - ADR 5G
Gázüzemű 5 égős
Ár: 3 900 700 Ft +Áfa
Bruttó: 4 953 889 Ft
Rendelhető
Gyros robot - ADR 5E
Elektromos 5 égős
Ár: 3 978 700 Ft +Áfa
Bruttó: 5 052 949 Ft
Rendelhető
Gyros robot - ADR 10G
Gázüzemű 10 égős
Ár: 4 264 700 Ft +Áfa
Bruttó: 5 416 169 Ft
Rendelhető
Gyros robot - ADR 14G
Gázüzemű 14 égős
Ár: 4 784 800 Ft +Áfa
Bruttó: 6 076 696 Ft
Rendelhető

Gyros robot ismertető

 

Az Atalay hatalmas tapasztalattal rendelkezik gyros gép gyártásának területén. Ennek a kicsúcsosodása a modern gyros robot melyet akár távirányítóval is lehet vezérelni és minden egyes gyrosost különlegessé tesz szimplán a megjelenésével is.

Miért válasszunk gyros robot?
Higiénikus húsvágást tesz lehetővé emberi kontakt nélkül. Távirányítóval is vezérelhető így igen praktikus. Ráadásul hosszú távon gondolkodók számára ideális megoldás, hiszen egy alkalmazott teljes költségét spórolhatjuk meg segítségével.

 

Cégünk kínálatában 8 féle gyros robot kapható ezekre a következő tulajdonságok jellemzőek (egyes példányok esetén eltérés lehet, a teljes leírás megtalálható a lap alján a pdf fileban.)


Könnyű használni, nem igényel különösebb tapasztalatot. Könnyű tisztántartani. Képes 24 órán át üzemelni. Érzékelőjének köszönhetően mindig a kívánt szeletvastagságban vág. Távirányítóval is működtethető.
Működtetéséhez nem kell plusz ember így csökkenthetők a költségek. Szabályozható motor fordulatszám. Levehető húskamra, kivehető húsvágó kés. A kés motorja merőlegesen van elhelyezve a felületen. Irányváltó kapcsolóval rendelkezik. Biztonsági vészleállítással rendelkezik.
Alsó melegen tartó tálcával. Az állítható szárnyak lehetővé teszik a könnyű tisztítást.
Alacsony energiafogyasztás, biztonsági szelet. egyszerű szoftver frissítés, monofázisos műveletek
Manuális használati lehetőség szükség esetén.

 

Tekintse meg további gyros robot termékeinket és ajánlatunkat

gyros robot képek

Tájékoztató!
a koronavírus-járvány ideje alatt cégünk továbbra is üzemel azonban a helyzet komolyságára való tekintettel bevezettük az alábbi intézkedéseket:
a bemutatóteremben ügyfeleket nem fogadunk.
kollégáink többsége otthonról dolgozik ezért személyes egyeztetések helyett a digitális felületeket használják. Arra kérjük Önöket, hogy érdeklődés, ajánlatkérés vagy megrendelés esetén Önök is ezt a módot válasszák.

A raktárunk nyitva tart de lehetőség szerint megrendelésüket házhozszállítással kérjék.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten