Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Ipari forrólevegős fritőz, olajsütő

attaseMár nem kaphatóÚj webshopIpari forrólevegős fritőz, olajsütő

 

HOP! ipari forrólevegős fritőz, olajsütő…. bármit, bárkinek, bárhol, minden nap!

Sokoldalú, praktikus, de mindenekelőtt egészséges! A HOP! ipari forrólevegős olajsütőket egyszerűen használhatja bárki és használható bárhol. Mindennapos használatra kitűnően alkalmas, mindenféle előresütött ételhez használható. A magas teljesítményű fűtőszálaknak, forgó kosárnak és forrólevegő keringetésnek köszönhetően az eredmény garantált!

 

Multifunkcionális készülék. Képes a sült burgonyát, csibefalatokat, előresütött húsokat étkezési olaj teljese kizárása mellet (bármilyen hő közvetítő nélkül) megsütni. A végeredmény még a laikusok számára sem jelenthet minőségbeli változást, de a HOP! forrólevegős olajsütőben elkészült ételek akár 50%-al kevesebb kalóriát tartalmaznak, mint a hagyományos eljárással készült ételek. Egyszerűen időt és hőfokot kell rajta beállítani és már mehet is a sütés. Forgókosárnak kikapcsolásával süthet mini pizzát, piríthat szendvicset vagy használhatja hagyományos konvekciós sütőként. Nem utolsó sorban az olaj okozta baleset veszély, piszok, költség, beszerzési és hulladékkezelési fáradalmak teljes mértékben kizárhatóak!

 

 

 

 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten