Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Finanszírozás

Az Attase Kft. törekszik Vevőinek a lehető legjobb kiszolgálására, ezért együttműködik velük, illetve lehetőségei szerint segítséget nyújt a különböző finanszírozási lehetőségek kihasználásában.

  1. Különböző pályázati anyagokhoz biztosítja a kiírás feltételei szerint a szükséges adatokat, árakat. Alkalmazkodik a pályázat finanszírozási előírásaihoz, ezzel jelentősen eltér a saját fizetési és szerződési feltételeitől a Vevő javára. A pályázati anyag elkészítéséhez a szakterületünkön díjmentes tanácsadással segítjük leendő partnereinket. Az Attase Kft. ilyen módon is támogatja Vevőit, hogy a lehető legjobb feltételekkel tudják pályázati anyagukat benyújtani.
  2. Nagyobb összegű megrendelés esetén segítséget nyújtunk lízing partnerünkön keresztül lízing szerződés megkötésére.
  3. Kollegáink készséggel állnak rendelkezésére egyéb hitelek igénybevételéhez szükséges adatszolgáltatással, előzetes árajánlat készítésével, költségkalkulációval.

Az Attase Kft. a finanszírozás területén is megtesz mindent, hogy vevőink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, megfeleljünk saját szlogenünknek:

 

Attase Kft. „A teljes körű megoldás!

 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten