Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Fánksütő gép alapkészülékek

attaseMár nem kaphatóÚj webshopFánksütő gép alapkészülékek

Fánksütő gépek ismertető

Termékeink között hazai gyártású rozsdamentes fánksütőket találsz egy év teljes körű garanciával.. Választhatsz szabadonálló vagy asztali készülék között 1 égős, 3 égős, 4 égős és egy igazán nagyteljesítményű dupla hatégős fánksütő gép között annak függvényében, hogy mekkora szabad terület van a helységben illetve mennyi fánkot szeretnél sütni. A fánksütők Pb gázzal vagy földgázzal működnek attól függően, hogy szeretnéd (a földgázzal üzemelő gép egy picivel drágább).

 

Tartozékok: acélserpenyő, olajleeresztő csap, piezo gyújtó, égésbiztosító. Webáruházunkban az összes szükséges alkatrészt és kiegészítőt megtalálod a fánksütő gépekhez.

Fánksütő gép szállítási ideje

Mivel hazai gyártásban készülnek ezért a szállítási idő maximum 1-2 hét, ha éppen nincs a megfelelő készülék raktáron.
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten