Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Elektromos rizsfőző

attaseKis gépekElektromos rizsfőző
Elektromos rizsfőző gép - 1,6 literes
Méret: ø280x285 mm
Ár: 10 500 Ft +Áfa
Bruttó: 13 335 Ft
Rendelhető
Elektromos rizsfőző gép - 5,4 liter
Mérete: 455 x 455 x 380 mm
Ár: 46 800 Ft +Áfa
Bruttó: 59 436 Ft
Rendelhető
Elektromos rízsfőző - 771101
Mérete: 470 x 480 x 350 mm
Ár: 47 000 Ft +Áfa
Bruttó: 59 690 Ft
Rendelhető

Az elektromos rizsfőzőkről általában


A rizs főzése mindig is egy olyan folyamat volt, ami különös odafigyelést igényelt a konyhában dolgozóktól, ha a tökéletesen elkészült rizs volt a követelmény. Ezt a terhet veszi le az elektromos rizsfőző. Az elektromos rizsfőzők használata számos előnnyel és kényelemmel jár, hiszen a főzési folyamatot a megfelelő rizs és víz mennyiség adagolása után a berendezés teljesen automatikusan végzi, továbbá a főzés során nem kell tartani attól, hogy a rizs odaég. A melegentartó funkcióknak köszönhetően az elkészült rizs friss és meleg marad, így az a későbbi kiszolgálásra is alkalmas, így a főzés megkezdését tekintve a felhasználok nagyfokú rugalmasságot élveznek. Arról nem is beszélve, hogy ezek az elektromos rizsfőzők mindenfajta rizs főzésére alkalmasak. A kivehető, kihelyezhető belsőtálnak köszönhetően a tisztítás is könnyen megoldható. Összességében tehát elmondható, hogy az elektromos rizsfőző a praktikusság, az egyszerű kezelhetőség mellett biztosítja a finoman elkészült rizst, így minden vendéglátóipari tevékenységgel foglalkozó számára nélkülözhetetlen eszköz.

 

Az ipari elektromos rizsfőzők részei: fűtőtest, vezérlő egység, ki-be kapcsoló, hőmérséklet visszajelző, foganytúk (hőszigetelt) és csepegő mentes műanyag tető. Két féle verziót forgalmazunk, egy 6 és egy 10 literes rizsfőzőt. Kapacitásuk maximum 30 adag per óra.

Két féle verziót forgalmazunk, egy 6 és egy 10 literes rizsfőzőt. Kapacitásuk maximum 30 adag per óra.

 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten