Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Attase Kft - egyedi konyhák tervezése

Több éves szakmai tapasztalatunk segítségével elkészítjük álmaid konyháját a neked legmegfelelőbb gépekkel és berendezésekkel.

Tervező munkatársaink a legapróbb részletekre ügyelve arra törekednek, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsák a legoptimálisabb árakon.

Tervezői munkánk ékes bizonyítéka a Grand Hotel Aranybika ahol a régi, használt berendezéseket az OZTI robosztus konyhatechnológiájával helyettesítettük amelynek eredményeképpen az intézmény képes több mint 500 főt gördülékenyen kiszolgálni nap, mint nap. (referencia képeink között bővebb információt találsz az "Aranybika" projectről.

Több mint 15 éves fennállásunk óta cégünk tapasztalatok sorát szerezte büfék, konyhák kivitelezésében és mára eljutottunk arra a szintre, hogy egy olyan professzionális rendszerben dolgozó csapatunk van, melynek segítségével több és nagyobb beruházásokban is részt tudunk venni a tervezéstől a kivitelezésig

 

Vissza a főoldalra
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten