Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Ozti e-katalógusok

 

ozti main kitchen 2014

Industrial Kitchen Equipment

900-as szĂŠria

700-as szĂŠria

Main Kitchen 2014


Industrial Kitchen Equipment


900-as széria


700-as széria


bĂźfĂŠ ĂŠs szervĂ­z felszerelĂŠs

bakeware equipments

unox

Büfé és szerviz felszerelés Bakeware Equipments Unox

 

Az Ozti cég ismertetője

1958-ban alapították. Egyike volt Törökország első vállalatainak a konyhatechnológiai szektorban. 50 nm-es területen kezdték előállítani produktumaikat. Az átgondolt marketing,sales tevékenységnek és természetesen a minőségi termékek és szervizhálózatnak köszönhetően ma már több, mint 1200 embert foglalkoztatnak és világszerte forgalmazzák termékeiket. ozti tĂŠrkĂŠp

Több országban pl: Németországban, Oroszországban is rendelkeznek saját bemutató teremmel illetve raktárral. Céljuk, hogy a világ legjobb tíz konyhatechnológiai cégei közé tartozzanak.

Ügyfeleik között megtalálható több hires szálloda, étterem és a hadsereg is. Céljuk, hogy a világ legjobb tíz konyhatechnológiai cégei közé tartozzanak.

 

 

ozti gyĂĄr

Ahol az Ozti nagykonyhai és vendéglátóipari berendezései születnek

 

 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten