Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Burgonyakoptató

Burgonyakoptató - KG 510
Koptatási teljesítmény: 80-100kg/óra
Ár: 237 000 Ft +Áfa
Bruttó: 300 990 Ft
Rendelhető
Stalgast - Burgonyakoptató 789060
Koptatási teljesítmény: 60 kg/óra
Ár: 254 500 Ft +Áfa
Bruttó: 323 215 Ft
Rendelhető
Stalgast - Burgonyakoptató 789120
Koptatási teljesítmény: 120 kg/óra
Ár: 281 900 Ft +Áfa
Bruttó: 358 013 Ft
Rendelhető
Burgonyakoptató - KG 503
Koptatási teljesítmény: 300kg/óra
Ár: 336 800 Ft +Áfa
Bruttó: 427 736 Ft
Rendelhető
Burgonyakoptató - PSM 10 TF
Koptatási teljesítmény: 600 kg/óra
Ár: 343 200 Ft +Áfa
Bruttó: 435 864 Ft
Rendelhető
Burgonyakoptató - KG 501
Koptatási teljesítmény: 500kg/óra
Ár: 398 000 Ft +Áfa
Bruttó: 505 460 Ft
Rendelhető
Burgonyakoptató - PSM 20 TF
Koptatási teljesítmény: 1200 kg/óra
Ár: 444 100 Ft +Áfa
Bruttó: 564 007 Ft
Rendelhető
Burgonyakoptató - PSM 30 TF
Koptatási teljesítmény: 1800kg/óra
Ár: 495 900 Ft +Áfa
Bruttó: 629 793 Ft
Rendelhető

A burgonyakoptatókról általában

Minden olyan vállalat, melynek a profilja vendéglátással kapcsolatos, tisztában van vele, hogy az egyik legtöbb időt igénylő munkafolyamat egy konyhában a burgonyák és más gyökeres zöldségek pucolása, koptatása. Egy vendéglátó számára azonban az idő különösen nagy értéket képvisel, tekintve a nyersanyagok nagy volumenét, a szolgáltatásokat igénylő vendégek nagy számát és úgy általában az éttermekben jellemző lendületes munkamenetet.
Ezt figyelembe véve könnyen belátható, hogy az ezekhez a konyhai procedúrákhoz szükség van egy ipari szinten működő gépezethez, mely biztosítja ennek a feladatnak a felgyorsítását és leegyszerűsítését. Ez az a szerep, amit a burgonyakoptatók maradéktalanul képesek betölteni a konyhai berendezések közül. Egy profi és nagy forgalmú konyha zavartalan és folyamatos működéséhez gyakorlatilag elengedhetetlen egy ilyen eszköz, hiszen az éttermi dolgozók számára több órányi munkaidőt szabadítanak fel. Ezek a burgonyakoptató szerkezetek ráadásul a nyersanyagok koptatását úgy végzik, hogy minimalizálják az anyagveszteséget, ami egyébként igen jellemző a kézzel végzett koptatásnál. Szintén egy kiemelendő jellemzője ezeknek a termékeknek az, hogy a burgonyák és más gyökeres zöldségek koptatásán kívül a vízzel való tisztításukat is elvégzi.
Ezeknek a nagy konyhai gépeknek a kezelése egyszerű és átlátható, köszönhetően a kapcsolóknak. A gépek megtervezése és legyártása során kiemelt figyelmet kapott az is, hogy a tisztításuk egyszerűen és könnyedén megoldható legyen, tekintve, hogy egy sok élelmiszerhulladékot felhalmozó munkafolyamatról beszélünk. A berendezések cserélhető csiszolókorongokkal, felső műanyag fedéllel és vízbefolyó mosóberendezésekkel rendelkeznek. A felső műanyag fedél felnyitása után van lehetőség a nyersanyagok, a gépbe történő, behelyezésére. A megtisztított termékek kiadagolása egy elülső fedélen keresztül történik meg, melyekből könnyedén és gyorsan átboríthatjuk egy tálba kész zöldségeket. A felhasználók számára lehetőség van a készülék munkaidejének a beállítására. A berendezés motorja termikus védelemmel van ellátva. A burgonyakoptatóink legyártása során rozsdamentes, magas minőségű acélt használtak fel. Ezek a készülékek teljes mértékben megfelelnek a HACCP élelmiszerbiztonsági előírásoknak.
Termékeink között több különböző kapacitású típus is megtalálható, így választékunk minden igény kielégítésére alkalmas.

 

 attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

iratkozzon fel hírlevelünkre