Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Borhűtő

Thermoelektromos borhűtő - DX-6.16SC
16 literes, 6 db palack
Ár: 47 500 Ft +Áfa
Bruttó: 60 325 Ft
Rendelhető
Kompresszoros borhűtő - SW38
Kétszekciós, 125 literes, 38-50 palack
Ár: 136 700 Ft +Áfa
Bruttó: 173 609 Ft
Rendelhető
Kompresszoros borhűtő - SW66
Kétszekciós, 190 literes, 66-80 palack
Ár: 193 600 Ft +Áfa
Bruttó: 245 872 Ft
Rendelhető
Kompresszoros borhűtő - SW180
Kétszekciós, 480 literes, 181-205 palack
Ár: 299 900 Ft +Áfa
Bruttó: 380 873 Ft
Rendelhető

A borhűtőkről általában

A borhűtők kiválasztása és vásárlása során rendkívül fontos, hogy tisztában legyünk ezeknek a termékeknek a jellemzőivel, így segítve elő a legoptimálisabb berendezés kiválasztását, ami maximálisan kiszolgálja a felhasználók igényeit.


A borhűtők funkciójukban megegyeznek, azonban még is számos eltérés fedezhető fel, hiszen több eltérő elképzelés is felmerülhet ezekkel a termékekkel kapcsolatban. Ezért fontos rögzíteni a vásárlói igényeket, mert így könnyebb eligazodni a borhűtő termékpalettánkban, melyet úgy állítottunk össze, hogy az minden elképzelhető vevői elvárást ki tudjon elégíteni. Webáruházunkban a borhűtőket áttekinthető formában tekintheti meg, ahol kiemelten szerepelnek a legfontosabb tulajdonságaik és paramétereik.


A fontosabb tényezők a következők:


• A borhűtő mérete, kapacitása és a bele helyezhető palackok száma
• Kialakítása
• Hűtőeljárás típusa
• Egyéb jellemzők


A borhűtő mérete, kapacitása és a bele helyezhető palackok száma

A borhűtő berendezés mérete egy lényeges pontja a kiválasztásnak, hiszen egy adott helységbe és adott körülmények közé szeretnék elhelyezni és beüzemelni a készüléket, a mérettel mindenképpen számolni kell.


A borhűtők kiválasztásának talán legsarkalatosabb pontja a kapacitás, illetve az elhelyezhető palackok száma. Itt több különböző igény is felmerülhet, mely elsősorban a felhasználók jellegétől függ. A megfelelő kapacitású borhűtő kiválasztásánál azt kell figyelembe venni, hogy milyen mennyiségi mutatók jellemzőek a felhasználók borgyűjteményére. Választékunkban találhatóak kis kapacitású - 6 palackos (ezt akár otthoni felhasználásra is bátran ajánljuk)- és nagy kapacitású - 200 palackos - változatok is. Természetesen a borhűtő termékpalettánk a két véglet közötti átfedést is biztosítja, így a választékunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő kapacitású borhűtőt.


A borhűtő kialakítása

A kialakítást tekintve három típust különböztetünk meg egymástól:


• Pult fölé helyezhető borhűtők
• Pult alá helyezhető borhűtők
Szabadon álló borhűtők

 

egy pult fölé helyezhető borhűtő egy pult alá helyezhető borhűtő és végül egy szabadonálló borhűtő


A pult fölé helyezhető borhűtők jellemzően kis kapacitással rendelkeznek, mely a kis méretet is magában hordozza, így rendkívüli rugalmasságot biztosítanak az elhelyezésük kapcsán. Könnyedén elhelyezhetőek a bárpultra vagy egyéb bútorokra.


A pult alá helyezhető borhűtők már jellemzően több palack tárolására is alkalmas borhűtő berendezések. Ezeknek a kapacitása már jobban illik egy profi konyha, illetve bár elképzeléseibe. Nagy előnyük a beszerelhetőségük, melyet a kialakításuknak köszönhetnek, hisz gátolva van a túlmelegedés zárt térben is. Természetesen szabadon állva is alkalmazhatóak ezek a készülékek, de erre a célra megfelelőbbek a designosan kialakított szabadon álló borhűtő termékeink.


A szabadon álló borhűtők nagy méretekkel rendelkeznek, melynek célja a tárolási kapacitás maximalizálása. Az ilyen berendezések kiválasztásához már az igazán profi háttér az indokolt a borok mennyiségét és a helyiség - ahol a borhűtő elhelyezésre kerül - körülményeit figyelembe véve. Ezeknél a készülékeknél kiemelt figyelmet kap a mutatós kialakítás, hiszen a vendégtérbe kiállítva mutatós és kellemes díszítőelemként is szolgálhat.


Hűtőeljárás típusa

Két különböző változatot különböztetünk meg.


Kompresszoros borhűtők
Termoelektromos borhűtők


A kompresszoros hűtési eljárás előnye az, hogy a vezérlése rendkívül pontosan végrehajtható. A hűtési folyamat egyenletesen és stabilan megy végbe ezekben a berendezésekben. Minden típusú bor számára megfelelő szintű hőmérsékletet képesek biztosítani.


A termoelektromos borhűtők előnye az, hogy halkabban működnek és energiatakarékosabbak is , ennek azonban az a hátránya, kevesebb mennyiségű bor lehűtésére alkalmasak. Továbbá általában csak a vörösborok számára képesek megfelelő hőmérsékletet biztosítani, a fehérborok számára azonban már nem.


Egyéb jellemzők

Egy és két szekciós borhűtők


A több szekciós borhűtőkben lehetőség van arra, hogy a jellemzően más hőmérsékletigényű vörös - és fehérborokat külön térben tárolhassuk, különböző hőfokon. Egy olyan felhasználó számára, akinek mindkét típusból van készleten, mindenképpen megfontolandó választást jelentenek a több szekciós változatok az egy szekciós változatokkal szemben.


Polcok típusa

A borhűtőkben található polcrendszer lényegi funkciója a palackok stabil és biztos tartása, miközben a be - és kihelyezési folyamatokat is egyszerűsítik. Megkülönböztetjük az álló és a csúsztatható polcokat egymástól. A csúsztatható vagy görgős polcoknak meg van az az előnye, hogy könnyebb hozzáférhetőséget biztosít a palackokhoz, ezáltal a munkafolyamatok is felgyorsulnak.


Belső világítás

A belső világítás szintén egy lényegi elemet jelenthet két szempontból is. Egyrészt a sötétebb környezeti feltételek mellett is átlátható munkavégzést biztosít, másrészt látványelemként is szolgál a vendégek és a borkóstolók számára, ha a borhűtő a megfelelő és jól látható helyen van elhelyezve.

 

Miért tőlünk vásároljon?

Termékeink teljes egészében megfelelnek a legszigorúbb, profi borászok által megfogalmazott, elvárásoknak is. Természetesen az egyszerűbb, visszafogottabb igényekkel rendelkező felhasználók is megtalálhatják nálunk a számításaikat.


Szintén kiemelendő szempont a felkészült szakmai és szerviz hátterünk, mely támogatást nyújt a legmegfelelőbb termék kiválasztásához, beüzemeléséhez és a későbbi karbantartásához is. A szervizünk különösen felkészült, köszönhetően a gyors és megszervezett alkatrész beszerzésünknek.

 

Borhűtőkhöz ajánljuk!

boroskehely/pohár Ozti pohármosogató
gyönyörű kristálypohár finom borokhoz Ozti pohármosogatógép a poharak elöblögetéséhez
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten