Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Attase Kft - Nagykonyhai gépek és berendezések szakszerű beüzemelője


Szakmailag felkészült kollégáink az ország egész területén állnak rendelkezésédre, ( lásd: szervizeink címszó alatt) függetlenül attól, hogy tőlünk, vagy máshonnan beszerzett berendezéseket szeretnél beüzemelni. 
Vállaljuk új berendezéseinek üzembe helyezését, karbantartását, garancia időn belül és azon túl egyaránt. Igény esetén átalánydíjas karbantartási szerződét kötünk veled, amely biztosítja a berendezések zavartalan működését hosszú időn keresztül. A karbantartási szerződés minimálisra csökkenti a véletlenszerű meghibásodás lehetőségét, így nagyfokú biztonságot nyújt a zavartalan termelésre. Javítási munkákat lehetőség szerint a helyszínen, vagy rövid határidőre szakműhelyünkben végezzük el. A javítás időtartamára cseregépet biztosítunk.
Budapesti telephelyünkön az alkatrészek széles választékban állnak rendelkezésünkre, de magánszemélyeket, és más szervizek igényeit is ki tudjuk elégíteni. Igény esetén az általunk nem forgalmazott alkatrészek beszerzését vállaljuk.

 

Beüzemelésről érdeklődni a szerviz@gastroattase.hu email címen vagy a következő telefonszámon lehet: +3670 3250728

 

Vissza a főoldalra
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten