Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Bárhűtő

Bárhűtő  - J160GD
Nettó űrtartalom: 130 liter
Ár: 143 200 Ft +Áfa
Bruttó: 181 864 Ft
Rendelhető
Üvegajtós fagyasztóvitrin - SD 76
Nettó űrtartalom: 88 liter
Ár: 195 900 Ft +Áfa
Bruttó: 248 793 Ft
Rendelhető
Üvegajtós fagyasztóvitrin - SD 92
Nettó űrtartalom: 88 liter
Ár: 209 200 Ft +Áfa
Bruttó: 265 684 Ft
Rendelhető
Bárhűtő  - TC-BB-2GD
Nettó űrtartalom: 290 liter
Ár: 281 900 Ft +Áfa
Bruttó: 358 013 Ft
Rendelhető
Bárhűtő  - TC-BB-2GDI
Nettó űrtartalom: 290 liter
Ár: 306 000 Ft +Áfa
Bruttó: 388 620 Ft
Rendelhető

Bárhűtő leírás

Üvegajtós bárhűtőinket mérettől és teljesítménytől függően nagy forgalmú bárokba, csendesebb vendéglátó egységekbe esetleg háztartásokba ajánljuk. Ha az italokkal (bor, sör, üdítő, teljesen mindegy) nem akarjuk a család  főhűtőszekrényét túlságosan leterhelni.

Az üvegajtónak hála rögtön látjuk, ha kifogyóban van pl a dobozos sör. A kompakt méretnek köszönhetően könnyedén elférnek akár egy kisebb “férfi barlangban” is.

 

Ahogy nincs étterem konyha nélkül, úgy nincs konyha hűtő nélkül és nincsen bár bárhűtő nélkül.

 

 

Általában erős ventilációs hűtéssel szállítjuk őket. Automata elektronikus szabályzású leolvasztás és rozsdamentes belső jellemzi a bárhűtőket, melyek a kiváló szigetelésnek (több mm poliuretán) köszönhetően melegebb körülmények között is tartják a szükséges +4 és + 8 celsius fokot (beépített erős aggregátnak köszönhetően). Az üvegajtó dupla falú és zárható. A készülékek belső világítással rendelkeznek így a polcokra helyezett üdítőkre is elégséges mennyiségű fény jut.

 

Kiváló vásárló csalogatók elhelyezéstől függően.


Fogyasztásuk alacsony az energiatakarékos tervezésnek köszönhetően. Pult alá helyezhetjük őket. A csúszó üvegajtós modelljeink extrán helytakarékosak. Önzárodó ajtók biztosítják a mindig megfelelő hőmérsékletet. Polconként elhelyezhetők az üvegek. Az elektronikus hőfokszabályozással beállított hőmérsékletet a digitális kijelzőn ellenőrizhetjük. A bárhűtő egyszerű használatát automata leolvasztás és zárral rendelkező ajtó biztosítja. Könnyen beüzemelhetőek, strapabíróak és könnyen is tisztíthatók, kevés karbantartást igényelnek.

 

  • Egyszerű de elegáns design: rozsdamentes acél és a keskeny üveg a belső világítással tökéletesen illeszkedik a bárok hangulatához.
  • Kompakt méret: pult alá helyezhető és sok ital fér el bennük.
  • Eltávolítható polcok: a könnyű hozzáférés és tisztítás érdekében.
  • Több helyre: több helyen használható. Otthon, bárokban, konyhában, pincékben. Az italt hidegen tartja.

A minőségi bárhűtő motorját alig hallani mégis hidegen tartja az italokat
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten