Gasztronómiai kereskedelem
Kategóriák

Alföldi Porcelán

attaseMár nem kaphatóAlföldi Porcelán

Alföldi porcelán ismertető

Az Alföldi Porcelángyár a kor szellemének megfelelően egy 1964-es minisztertanácsi rendeletnek köszönheti megalakulását.Alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata.

A lendületet a szocialista iparosítás adta, a szellemi hátteret a hódmezővásárhelyi fazekasipari hagyományok, az energiaszükségletet pedig az algyői földgáz.

 

Az Alföldi bővülő termékválasztékával továbbra is mindent elkövet, hogy teljesítse a megalakulásakor felvállalt küldetését: hozzájárulni az otthonok esztétikumához.


Az 1969 óta működő, 1999 óta a francia Degrenne csoport tulajdonában lévő gyár Magyarország legnagyobb gyártási volumenű porcelán edénygyára. Termékei a belföldi piacon kívül legnagyobb arányban a francia, német, skandináv piacon kerülnek értékesítésre.

 
 

attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A gyártók előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják a termékek tulajdonságait, konfigurációt és a megjelenését.

 

attase kft a facebookon attase kft a twitteren attase kft a youtuben attase kft az instagramon attase kft a pinteresten